VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNDAG IGEN

Måndag och Elionvecka. Jag har en del tentaplugg men också datalabbar på skolan. Och så lite jobb. Onsdag och halva fredag. Känner mig pepp på att komma igång med mer träning! Det blir lätt att jag försvinner i skolböckerna för att jag vill vara säker på att hinna lära mig allt, men så inser jag samtidigt att motion och träning faktiskt ger mer bränsle till hjärnan. Så då vore det ju förstås ologiskt att inte träna. Eller i alla fall röra på mig mer. Jag tänker att jag ska cykla till skolan idag t.ex, så länge det inte regnar. Det blir en mil cykling. Och kanske någon övning i gymmet på förmiddagen.

 

Helgen var den bästa. Biodejt med Mange, tack vare Karro som hängde hemma hos oss på lördagskvällen istället för hemma hos sig. Vi gjorde som i torsdags och smet ut när minisarna somnat, men Karro var med oss några timmar innan. Åt middag med oss och sådär, så att de små liksom sett henne här ifall de skulle vaknat. Nu vaknar de aldrig på kvällarna, men man ska ju aldrig säga aldrig. Igår söndag gick vi promenad till IKEA med Karro, för att köpa pärlor. Idun pärlar som besatt nuförtiden haha. Sen kom min lillasyster och Leon! De hängde med oss medan pappa Anton var på hockey. Perfekt att han känner en i HV och därför går på många matcher, för det gör att det kan bli många sådana här träffar framöver. Vi bor ungefär sju mil/45 minuter från varandra vilket ju gör att det inte är möjligt med det där naturliga ”gå-över-till-varandra-en-stund-hänget”. Jag satt med Leon i famnen länge, länge. Till slut somnade han på mitt bröst. Längtar tills vi får vara barnvakt åt honom 🙂

 

Mina 60 rosor är fortfarande olagligt vackra. Perfekt vy nu när jag ska parkera mig i soffan och läsa statistik inför eftermiddagens labb.

 

Vaknade för övrigt spänd på valresultatet i morse men det var ju snopet att det inte är avgjort ännu. Stackars dom som valvakat hela natten och fortfarande inte vet! Vi var och röstade vid 19 igår haha, snacka om sista minuten. Vi tänkte självklart rösta men ville gå tillsammans och då blev det först då. Jag vet inte om det är för att jag är extra känslig eller om det är för att jag är kvinna (det är ju trots allt ”bara” i ungefär 100 år som vi haft kvinnlig rösträtt i Sverige) men jag tycker det känns stort att ha en rösträtt. Det blev ju faktiskt ganska tydligt nu att varje röst räknas och kan vara avgörande.

 

Bästa måndagen till dig!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna