VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TATUERINGSTID!

Samma outfit som igår, idag. Så oinfluenciskt av mig ? men jag bryr mig mer om miljön än det, har börjat tänka extra medvetet på att inte tvätta kläder i onödan. Och jag spexar till det med håret i en knut åtminstone för lite variation ?

 

Idag jobbade jag två timmar och sen pluggade jag hemma, men var så trött att det gick segt. Mycket segt. Får se om det kanske kan bli en timme extra imorgon förmiddag om Mange och minisarna kanske kan gå till en lekpark eller något. För på eftermiddagen ska vi måla stugan. Sen ska jag och Mange ut på dejt, igen!

 

Har btw bokat tatueringstid, iiihh!! Råkade visst bli så efter att jag var där i måndags för laserbehandlingen. Men jag väljer nog stans mest uppbokade tatuerare för väntetiden är på 6 månader haha, så i mars är det dags. Har dock ingen brådska eftersom jag inte riktigt tänkt ut motivet ännu, plus att jag inte vill ha någon annan än honom (Gabbe på Ink kingdom tattoo). Är det något jag har lärt mig så är det att vara säker på just de två punkterna när det gäller tatueringar – motivet men också vem som gör tatueringen.

 


Kommentarer


 1. Diana 8 september, 2018 on 17:55 Svara

  Men vad roligt med tatuering!!
  Spännande att se vad det kommer att bli
  och du ser jättefin ut!

 2. Jessica 9 september, 2018 on 08:32 Svara

  Kul. =) Då har du tid på dig att bli riktigt säker.

 3. Elin 9 september, 2018 on 11:12 Svara

  I stan jag bor i har ena killen ett års väntetid och den andre är bokad till och med hela 2020. Helt sjukt ? Spännande med ny gadd!

  • Evelina 10 september, 2018 on 10:38 Svara

   Haha oj!! Tur man bor i en större stad med många tatuerare då ??
   är nog många som inte orkar vänta och går till de med mycket kortare väntetider (som såklart också kan vara bra!!)

 4. Patricia 10 september, 2018 on 14:11 Svara

  Var kommer dina snygga örhängen ifrån? ?

  • Evelina 10 september, 2018 on 22:02 Svara

   Åh dom är så gamla och minns inte ens var jag köpte dom ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna