VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÄDERBRÖLLOP & FEMÅRSDAG

Godmorgon torsdag!

 

Idag väntar föreläsningar mellan 10 och 15. Det måste vara den perfekta föreläsningstiden, två x två timmar? Mycket mer än så orkar nog inte hjärnan effektivt tror jag. Speciellt inte när det handlar om statistik haha.

 

Idag firar vi bröllopsdag! Tänk att det redan är tre år sedan vi sa I do i Central park. Aston var en liten plutt i magen, jag var gravid i vecka 12 tror jag. Och jag var inte ens 30 utan inne på mitt sista år som tjugo-nånting. Jag har ingen direkt ålderskris (tror jag inte hehe) utan mer en känsla av att jag inte hinner med, min mentala ålder stannade nog på… 27 tror jag. Jomen det är nog det jag spontant skulle vilja säga när någon frågar hur gammal jag är. Dvs så gammal som jag var när jag och Mange blev tillsammans. Vilket får mig att tänka på att vi ju faktiskt även firar femårsdag idag 🙂

 
 

  lovebyemelie_evelina-magnus525webblovebyemelie_evelina-magnus579webb-683x1024

Vår förstebarnvakt är i Spanien men farfar ställer upp och kommer när minisarna har somnat. Han vågar inte passa dom i vaket tillstånd själv med risk för att han behöver byta blöja på Aston hahah….

 
 
lovebyemelie_evelina-magnus626webb lovebyemelie_evelina-magnus627webb
 

 

Foton: Love by Emelie / Emelie Ohlsson

 
 


Kommentarer


 1. Sandra 6 september, 2018 on 11:35 Svara

  Varför kan han inte byta blöja?

  • Evelina 6 september, 2018 on 11:48 Svara

   Han vill inte, tycker väl det är äckligt med bajsblöja antar jag ?

 2. Elina 6 september, 2018 on 21:42 Svara

  Tänk vad tiden går! Och att jag har läst din blogg så länge! Känns som nyss jag började läsa typ, men fyra år går fort. ☺️? Stort grattis på bröllopsdagen!! ??? och femårsdagen ???

 3. Sofie 7 september, 2018 on 15:41 Svara

  Haha, känner sååå igen de där med oviljan att byta blöja, min pappa var precis likadan ? nu har även minsta varit torr ett bra tag så det problemet är löst ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna