VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

A LITTLE REMINDER…

En jobbonsdag blev det idag! Ska in några timmar på fredag också, det är inte helt lätt att få till möten om man bara har en dag att spela på. Oftast är det minst fyra almanackor som ska klaffa och då har jag sagt att jag kan vara lite flexibel även dagar då jag egentligen har tänkt hemmaplugg. Som på fredag.

 

Mange är i stugan även idag (målar utvändigt på nya delen, är lite bråttom såhär i sista stund nu innan det blir för kallt och för hög luftfuktighet) så jag och minisarna fick ytterligare en eftermiddag och kväll för oss själva. Vi gick en promenad efter middagen tillsammans med Karin innan vi avslutade framför ett avsnitt Doctor Mcstuffins. Det är nog bådas favorit när det kommer till kritan, även om Idun är lite mer ombytlig i vad hon vill titta på.

 

IMG_9446

Fortsätter väl visa mina nyinköp från MIO i brist på andra roliga bilder. Här har vi en message board som väl varit inne så länge att den nästan är ute nu hehe?

 

 

IMG_9439

Och en filtkorg. Något jag tänkt införskaffa länge för att få mer ordning i kaoset 🙂

 

Nu ska jag försöka ta igen det jag missar på dagtid när jag jobbar och läsa lite om grunderna i statistik. Ah, ljuvliga kvällssyssla. Not! Men för att se det positivt är tentan över om två veckor prick nu.

 

Kram!

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna