VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÅNEKUSIN

Planen för dagen var att hälsa på min lillebror i hans nya lägenhet. KusinLeon och hans föräldrar skulle också komma dit för att vi skulle vara tidseffektiva, men så vaknade Aston förkyld. Inte läge att träffa liten bebis då! Men jag fick snilleblixt om att fråga lov om vi fick låna honom och Shakira (hunden) för en liten promenad istället! Elion har nämligen längtat efter Shakira och såklart vi i alla fall vill titta på Leon en stund. Det fick vi, så efter fika hos lillebror i hans urmysiga trea svängde vi förbi lilla familjen också.

 
 


 

En av världens bästa duovagnar enligt mig är denna. Har dock aldrig kört haft den själv, eftersom vi först inte hade platsutrymme på grund av liten audi och nästa gång (med Aston) var vi ju i behov av syskonvagn. Men har ju provat och mekat med en hel del barnvagnar efter att ha jobbat och sålt barnvagnar i flera år.

 
 

 

Haha älskar Manges förmåga att anpassa sig till fyrbarnsfar och hundägare på ingen sekund. Här skulle nog de flesta (läs jag) snubblat över kopplet men han kliver över som om detta är vår konstellation varje dag.

 
 


 

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna