VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY VECKA

Måndag och jag tror att de tuffaste veckorna på hela utbildningen väntar mig. Det blir kvantitativa metoder intensivt innan en tenta om 2,5 vecka. Eftersom jag inte har något intresse inom området (kan såklart sträcka mig till att läsa kvantitativa forskningsartiklar haha) och inte tycker att det är speciellt begripligt känns det motigt, men som allt annat är det bara att göra det såklart 🙂

 

I helgen har det skett några småförändringar här hemma. Jag köpte en Vittsjö från IKEA som är lite i the making. Men den fattades ju visst bakom soffan som har varit lite av ingemansland!

 

Mange kopplade även om elen i halva huset igår, ett projekt som påbörjades vår första sommar här för tre år sen. Så nu äntligen har minisarna el i eluttagen vid sina sängar och vi kunde inviga med att läsa bok innan sovdags. Ett tag igår var vi helt utan el och det passade väl inte helt hundra att åka iväg på en utflykt till mina småsyskon då, men med lite teamwork flöt det på smidigt när vi kom hem sen.

 

KRAM

 

 


Kommentarer


 1. Olga strand 3 september, 2018 on 09:42 Svara

  Hejsan!
  Undrar var den fina lampan ifrån ☺️?
  Mvh
  Olga

  • Evelina 3 september, 2018 on 11:03 Svara

   Den finns på Mio ?

   • Olga strand 3 september, 2018 on 11:33 Svara

    Tack för snabbt svar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna