VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÅNA-BÖCKER-LÖRDAG

Den här lördagen går till den lugnaste på väldigt länge. Inte ens en promenad! Inte ens till mataffären! Det ångrar jag lite nu när klockan är sent på kvällen och kroppen fortfarande frågar efter en prommis haha. Men jag har i alla fall dammsugit huset och gått flera gånger till och från bilen ?

 

På förmiddagen åkte Mange till stugan för ”höststädning” med föreningen. Han hade fälla träd på schemat (så nu har vi ännu finare sjöutsikt tjoho!). Jag och barnen åkte till biblioteket. Elion ville skaffa lånekort och alla tre lånade böcker. Oh vad jag vill uppmuntra att de läser!! När de är små är det lättare att ”styra” att de får en dos läsning men en nästan nioåring är inte lika självklar att få till läsning utöver läxor. Då krävs det ett eget intresse. Att han vill låna böcker för att läsa frivilligt betyder mycket för mig som plöjde bok efter bok när jag var i samma ålder, men jag vill att det ska komma från honom själv.

 

Senare på eftermiddagen skulle Elion vara bollkalle på en match och i samma veva kom Mange hem. Det blev en sväng till Mio innan middag för övriga familjen, Fredrik följde med Elion.

 

Nu ikväll har vi haft spelkväll, Elion vann stort i monopol!

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna