VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KOKOS IN MY HEART & WHAT’S IN MY HEAD?

Morgonens tankar:


Idag blir en bra dag. Fredag. Räcker väl med den motiveringen? 🙂


 Saknar redan sommarens värme och är glad att jag verkligen njöt till max av att det var varmt. Det är inte ofta en frusen människa som jag inte behöver jeans och kofta en HEL sommar!!


Jag har vunnit två tider för laserbehandling, för att ta bort min handledstatuering, på Ink kingdom tattoo här i stan – jippie!! Ni som hängt med länge vet ju att jag gjort flera behandlingar redan, så nu håller jag tummarna för att dessa två behandlingar är slutspurten.


Vilket ändå lite smått ologiskt för mig in på tankar om nya tatueringar. Men okej, jag tror inte jag kommer ångra genomtänkta tatueringar som jag gör när jag är 32. Det ÄR ändå annat med tatueringar man gör när man är 18. Oftast. För mig uppenbarligen i alla fall. Jag vill göra en ganska stor tatuering på min högra överarm, för att täcka över mina fula ärr jag har efter jag blev hundbiten som 6-åring. Det var en stor schäfer, jag var förstås liten och ja. Bettet efter en stor schäfers tänder blir rätt stort område tyvärr. MEN jag känner mig pepp på att ersätta de fula ärren som påverkar mig lite för mycket med någonting som istället ger mig energi och en påminnelse om mitt fokus i livet.


Min mamma ska komma ner och hälsa på framöver. Jag är kluven kring hur vi gör med de små… Ska de träffa henne, ska de inte träffa henne!? Elion minns henne inte, och hon har aldrig träffat Idun och Aston. VILL jag att de träffas? Det handlar väl kort och gott ifall jag är redo att ge henne förtroendet att få lära känna de finaste jag har.


C-uppsats. Vill skriva om något som känns sådär klockrent intressant. Och som blir klockrent roligt att läsa för andra. Det är skitsvårt att välja ämne och frågeställningar!


Kokos. Har blivit kär i kokos! Har en hårinpackning med kokos och åt kokos i Palma. Vill att allt ska dofta kokos! Smaka kokos. Vill ha en parfym som luktar kokos!


img_6203-1.jpg

Kokosmellis på en strand i Cala Major förra veckan. Åhhh!Kommentarer


 1. Cassandra 31 augusti, 2018 on 13:01 Svara

  Har du träffat din mamma något sen ni börjat ha kontakt? Skulle träffa henne själv först och tror du vet om du vill hon träffar barnen efter de. De är ju fullt förståeligt för säkert henne också att du vill ses först utan dem. Tills du är redo! Handlar ju faktiskt om väldigt seriösa och jobbiga grejer från hela din barndom så all respekt till att du ska få ta din tid att bygga upp förtroende!

  • Evelina 1 september, 2018 on 13:21 Svara

   Nej, ingenting! Det är över 7 år sen vi träffades nu. Hon bor över 100 mil bort så det är inte speciellt smidigt att bara ses för en fika heller om man säger så ?? Men du, ni, har rätt! Det borde inte vara konstigt för henne att jag vill ta det lugnt och ta det som det kommer med tanke på allt som hänt ?
   Kramar

 2. Annika 31 augusti, 2018 on 13:11 Svara

  Yes Rocher har en massa goda produkter med kokosdoft 🙂

  • Evelina 1 september, 2018 on 13:19 Svara

   Tack för tips!! ??

 3. Annika 31 augusti, 2018 on 13:12 Svara

  Yves Rocher ska de sta saklart ”masteläramigattkontrollläsabättre”

 4. Marie 31 augusti, 2018 on 13:25 Svara

  Om jag får säga vad jag tänker kring mamma, så är det gå efter magkänslan. Den dagen. Kanske träffa henne först själv och känn efter. Tror du har svaret ”i magen” då. Hoppas det blir att bra möte, önskar dig all lycka ? Kram

  • Evelina 1 september, 2018 on 13:19 Svara

   Det har du rätt i, magkänslan är bra! Och den säger att jag vill isf vill träffa henne först utan barnen. Kan hon inte acceptera det, ja då är hon kanske inte så mån om att få en fungerande relation trots allt.
   Kram och tack ?

 5. Erica 31 augusti, 2018 on 14:24 Svara

  Om jag skulle fått träffa min mamma för första gången, efter en historia och relationen som ni haft, skulle jag valt att träffa henne själv. Dock förberett henne att hon och du träffas själv. På så vis blir hon inte lika besviken/förväntansfull. Och du hinner bygga upp en relation. För vill hon verkligen hålla kontakten, så kan hon vänta ett tag till innan hon får träffa barnen. /erica

  • Evelina 1 september, 2018 on 13:18 Svara

   Tack för dina tankar! Jag känner att det nog måste bli lite som du beskriver – på mina villkor och lugnt tempo. Tyvärr känns det som att hon har lite för bråttom… ? men till hennes försvar bor hon långt bort och detta kanske är enda gången på många år som hon har möjlighet att komma ner..
   Kram!

 6. Johanna 31 augusti, 2018 on 14:31 Svara

  Jag köpte en body mist med doft av kokos för någon vecka sedan, från Victorias secret. Den kan jag verkligen rekommendera ?

  • Evelina 1 september, 2018 on 13:22 Svara

   ?

 7. Mikaela 1 september, 2018 on 13:01 Svara

  Att du ens ger din mamma en chans efter allt hon gjort är beundransvärt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna