VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN TÄNDA-BRASA-MORGON

Brr, vilken kall morgon! Och tidig! Det slår sällan fel, att man inte ska skriva om att ens barn sover bra hahah… 05.38 kom Aston in till oss och hade nog gått med på att somna om hos mig om inte pappas alarm hade ring 05.40. Svårt att motivera att somna om, när någon annan får gå upp 😉

 

Men minisarna åt vindruvor och kollade på barnkanalen medan jag fick vakna till. Och strax efter 07 sa Aston ”NU går vi”. Alltså till förskolan. Alltså det går framåt med lämningen, eftersom han nu var initiativtagare till att gå dit. Lite ledsen blev han dock ändå, men som sagt. Små, små framsteg. Det är en riktig liten rutinmänniska det där och jag tänker att det hjälper att lämna halv åtta varje morgon nu i början för att få in just en rutin kring lämningen. Då är det bättre att hämta tidigt istället om jag blir skulle bli färdig tidigare.

 

Kall morgon = dags för en brasa. Känns ändå väldigt passande att hösten kommer samtidigt som valet i år. Finns en del skitreklam som inte duger till mycket annat än ändamålet att få fart på elden….

 

Mer KÄRLEK till världen i form av MÅNGFALD och öppenhet! Tänk så mycket bättre det skulle bli om alla kunde acceptera alla – trots olikheter i utseende, ursprung och religion.

 

 
 


Kommentarer


 1. Emma L 30 augusti, 2018 on 11:18 Svara

  Jag håller med!
  Bra att reklamen kom till någon nytta ändå 😉

 2. Annika 30 augusti, 2018 on 13:30 Svara

  jag eldar också upp sån skit 🙂
  Är på riktigt rädd när jag tänker taken att de kanske skulle vinna valet
  / Annika

 3. Elina 30 augusti, 2018 on 13:33 Svara

  Jag blev helt förskräckt när jag hittade i vår brevlåda! Kändes som ett intrång på nåt sätt ?

  • A 30 augusti, 2018 on 19:38 Svara

   Kände lite samma. Varför får JAG sån här skit i min brevlåda?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna