VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKOLA + JOBB = SANT

Min onsdag startade med en föreläsning om forskningsetik på två timmar. Sen åkte jag hem för att lämna bilen, hämtade lunch och hoppade på cykeln som tog mig till jobbet. Tänkte att jag passar på att jobba nu innan skolan ”kommit igång” ordentligt och man liksom inte kan göra så mycket ännu. Imorgon väntar något jag faktiskt har saknat med pluggeriet – hemmastudier. Elion sover hos Fredrik efter fotbollsträningen idag, så jag tänker att vi inte ställer någon klocka imorgon jag och minsiarna. De måste ju inte vara på förskolan som Elion måste infinna sig på skolan vid 08. Nu är väl inte oddsen så bra för att vi sover länge, men man vet ju aldrig. Faktiskt så hade vi en helt fantastisk ”sömnsommar”. Ofta sov båda små till 07 och ibland ännu längre plus hela nätter i sina egna sängar. Det trodde vi aldrig skulle bli verklighet haha. Nu när vi kom hem från mallis är det dock som att Aston blivit lite orolig och han har kommit in till oss några nätter. Han har nog ett ökat behov av närhet efter dagarna ifrån oss.

 
img_6447

Hur najs när min kollega som jag delar kontor med hade ordnat världens skönaste fåtölj inne hos oss? Här satt jag efter lunch och läste på inför ett hembesök jag ska vara med på nästa vecka.

 

 

Glad att jag gjorde valet att ta cykeln. Så härlig vardagsmotion. Och så löjligt glad jag är över att min nya väska passade som handen i handsken, eller som väskan i cykelkorgen hehe.

 

Hittade den i Palma, var i behov av en mellanstor väska att ha till jobbet, där almanacka, plånbok, iphone, block och lite sådär får plats. Faktiskt min enda shopping i Palma haha, om man bortser från varsin present till barnen och barnvakterna. Man kan säga att vi prioriterade annat än shopping 😉

 

 
 


Kommentarer


 1. Johanna 29 augusti, 2018 on 21:48 Svara

  Jag måste bara säga att jag tycker att du passar så himla bra i den hårfärg som du har nu! ? kram

  • Evelina 30 augusti, 2018 on 08:32 Svara

   Åh tack snälla! Känns ju bra, för det här är nog det närmsta min egen färg jag kan komma 😉
   Kram!

 2. Emma 3 september, 2018 on 11:20 Svara

  Vilken snygg väska! ser helt perfekt ut ju!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna