VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGEN

Sådärja! Näst sista terminen på högskolan för mig har nu startat! Jag skulle nog vilja säga att det nog är dessa två terminer som är kvar kommer bli mina sista någonsin, men man ska väl aldrig säga aldrig ;). Däremot känns det som att jag har hittat mitt drömjobb och jag vet att det finns en hel den internutbildningar vilket känns som enough för mig. Ser fram emot SÅ mycket att få vara ute i arbetslivet på riktigt igen.

 

Idag var det kursintroduktion och presentationer av olika forskningsstudier. Jag och min partner in crime, aka C-uppsatskompis, satt och lyssnade en stund men blev sen ivriga på att sätta oss och planera vår höst istället. Känns spännande att snart få skriva C-uppsatsen! Det är ju lite den man väntar på redan i början av utbildningen. Även om man sen läser ett halvår till för att få socionomexamen.

 

Hämtade minisarna på förskolan idag, det var lägensen det hände nu. Jag är ju oftast den som sköter den tråkigaste biten – lämningen. Den känns faktiskt riktigt tråkig nu sedan efter semestertider eftersom Aston inte riktigt har kommit in i det. Även om han blir glad lika fort igen och det känns såklart väldigt bra och lugnande. Medan Mange lagade mat åkte jag till bion för att hämta biljetter till förhandsvisningen av Unga Astrid (tips till er guldmedlemmar på SF!) och jag besökte även guldsmeden för att lämna in min älskade förlovningsring igen. Den var inne för förminskning tidigare i somras och den behöver minskas ytterligare lite till, plus göra några andra små justeringar på samma gång.

 

Nu sitter jag nytränad och nyduschad och väntar på att Mange ska komma hem. Ska försöka få in träningen som en del av livet igen men det är fasen inte lätt när man känner sig trött alltså. Tur att jag har en man som peppar mig och oss. Han har önskat att vi tränar tillsammans en dag i veckan och det känns ju helt klart rimligt.

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna