VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FOTBOLLSCUP & PALMA BY NIGHT

Ännu en fotbollscup går till historien – det känns som igår vi satt på den förra men sedan dess har vi hunnit med Palma och några dagar till. Vad tiden går fort alltså… Finns det någon som INTE tycker att den gör det? Jag minns när jag var yngre och min farmor sa att hon tyckte det var lite obehagligt att även vi unga tyckte att tiden gick snabbt. Att det inte gjorde det när hon var liten. Men kanske det blir så, när vi lever som vi gör nu med ständig uppkoppling och alltid något att göra till skillnad mot på 40-talet?

 

Efter cupen för mig och minisarna åkte vi och hälsade på pappan i stugan. Haha vår granne som också var där för att hans son hoppade in i Elions lag frågade var jag hade Mange. Var tror du frågade jag. Dum fråga svarade han haha. Lite så är det ju, att Mange oftast är i stugan minst en dag på helgen. Men vet ni? När altanen är färdig så kommer vi få tillbaka honom mer hemma igen och det längtar vi alla efter.

 
 
img_6091.jpg
img_6075
 

I måndags strosade vi däremot i Palmas smala gränder. Det är en sak jag önskar att vi hade haft mer tid till, att gå och titta inne i centrum. Inte shoppa, utan se staden. Vi prioriterade att göra ingenting med varandra, en dag vid poolen och en dag vid havet. Och en kväll med middag inne i Palma. Vilket jag vet var helt rätt att prioritera också, men med en dag till hade vi gått mer bland Palmas vackra byggnader i centrum. Nästa gång 😉

 

Vi tackar ödmjukast för alla tips från Palma-bo som kommenterade mitt första inlägg om att vi skulle till Palma. Tack vare dig visste vi hur vi skulle ta oss med buss inne i Palma, vilka stränder som är de bästa och vi fick även flera restaurangtips (önskar att vi hade haft tid att prova alla tips). Stort tack!

 
 

 

Wineing till exempel. Ett svenskägt litet ställe med svensktalande personal.

 
 

 

Här får man hälla upp sitt eget vin och välja bland 48 olika sorter. Man får ett kort som man samlar saldo på vid påfyllning av vin och det lämnar man in när det är dags för notan.

 

Vi åt tapas för två och provade tre olika viner var. Tapas åt vi på vår första dejt för snart fem år sen, så det känns alltid lite extra mysigt att äta just det. Speciellt när det närmar sig femårsdagen 🙂

 
 

 

Mätta och belåtna strosade vi runt lite till i stan, kollade in den otroligt vackra katedralen bland annat. Sen promenerade vi tillbaka till hotellet i den ljumma sommarnatten. Varmt trots att klockan var mycket men det är ju såå mycket härligare att använda fötterna tycker vi båda, än att ta buss eller taxi. Vi stannade och köpte frozen yoghurt på vägen också 🙂

 
 

 

Utsikten från vår balkong var minst lika vacker på kvällen som på dagen. Det var nog den som gjorde att vi kände WOW över hotellet. Här satt vi varje kväll och spelade spel och pratade i timmar.

 

Just det, alla bilder från Palma är fotade med iphone haha. Och är oredigerade. Sån semesterbloggare är jag den här gången men hoppas det funkar okej för er som läser också 😉

 
 

 
 


Kommentarer


  1. -Jenny- 25 augusti, 2018 on 22:03 Svara

    Jag märker faktiskt ingen skillnad på mobilbilder och andra bilder och för mig behöver det inte vara redigerat. Bara det är bilder är jag nöjd. Kvaliten är så pass bra nu att det är dumt att lägga ner onödigt jobb.
    Palma ser mysigt ut!

    • Evelina 25 augusti, 2018 on 23:29 Svara

      Vilken tur ? Inte för att jag brukar redigera mina bilder speciellt mycket, men ändra ljus och färgtoner blir det ofta. Men jag håller med dig, hellre lite sämre bilder än inga bilder så därför mitt beslut om att lämna systemkameran hemma ? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna