VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LILLEBROR ÄR TILLBAKA!!

Ja äntligen har min lillebror flyttat söderut och bor nu ”bara” sju mil ifrån oss. Jippie! Det ska bli kul att åka och hälsa på honom i hans nya lägenhet, den ser jättefin ut av det jag sett på bilder.

 

Idag har jag och minisarna varit på IKEA med honom, Becca och Leon. Adam behöver köpa allt till ett hem ungefär, och då är ju IKEA ett bra ställe att börja på 😉

 

Vi började med lunch i restaurangen och sen sov Leon gott i princip hela tiden. Här började han bli lite hungrig, och då ville Idun vara med och trösta honom. Så söt är hon med bebisar!

 

 

Att komma upp till mamma är grejen ♡

 

Jag utnyttjade svärmor som barnvakt en kort stund i morse (får passa på med tanke på att hon på måndag åker till Spanien och blir borta i åtta veckor), så jag kunde åka till högskolan för att ordna med kort och låna en del böcker till första kursen. Det var inte mycket som gick rätt haha, men till sist kunde jag åka och hämta de små. Aston var till en början inte alls pepp på att vara ifrån mig ens en liten stund, men han hade blivit glad igen några minuter efter jag åkt.

 

 

Helgens första måltid var kycklingburgare á la Mange. Allt den mannen lagar är gott, men idag har jag varit extra hungrig och då smakar maten också ännu bättre. Mums!

 

Nu blir det soffmys med de små som strax ska sova. Sen väntar hemmamys med min stora älskling. Hände Palma verkligen?! Det gick så snabbt. Samtidigt som det känns att vi har fyllt på med något bra för vår relation. Och nu när vi är hemma igen uppskattar vi hemma på ett annat sätt också. Haha Mange berättade för mig när han stod och lagade maten om vår lördagsmorgon som väntar, som jag märkte att han ser fram emot. Han ska gå upp tidigt, laga frallor och dricka sitt pressade kaffe… Medan jag får sova länge! Sounds like a plan tycker jag med 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna