VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN DAG VID POOLEN

Vad skönt jag sov inatt! Borta bra men hemma bäst som det så fint och klockrent heter. Det var pang bom in i småbarnsliv och vardag igen – Mange gick upp halv sex för att åka till jobbet, han väckte mig vid 06 innan han åkte eftersom minisarna redan var uppe. Elion skulle lämnas i skolan vid 08… Ja han har ju hunnit med att börja i trean medan vi har varit iväg! Svider lite i hjärtat att jag missade att vara med första dagen som jag varit alla andra år men men. Hans pappa var ju med och jag fanns definitivt med i tanken. Jag och småttingarna tog en tidig prommis för att handla så vi kan fylla upp kylskåpet men fortsatte rundan längre än så. Ändå härligt att vara i Sverige, även om en del av mig redan saknar Palma och allt vad den resan innebar. Tid med bara Mange. Oslagbart. Känns jättekonstigt att efter fem hela dagar tillsammans inte vara göra allt ihop längre. Man vänjer sig fort 🙂

 

Vi var alltså i Palma i fyra dagar och tre nätter. Första dagen var vi framme på hotellet strax innan 16 men hann ändå med en hel del. Sista dagen åkte vi från hotellet vid 10 eftersom vi skulle vara på flyplatsen vid 11. Men andra och tredje dagen blev heldagar på plats där vi hann med lite gott och blandat.

 

Vi började med en heldag vid poolen:

 

Det blev sol och bad med stadiga mellanrum, över 30 grader i skuggan gjorde så man var tvungen att bada ofta för att svalka ner sig). Och jag läste och läste i senaste boken och Cecilia Lund, Mange passade på att sova en del istället 😉

 
 

Sarong har jag inte använt sedan tidig tonår tror jag men kan inte förstå detta uppehåll! Luftigt men ändå täckande när man typ ska gå och äta lunch eller gå till och från rummet. Förstår inte hur jag har kunnat glömma av detta smarta plagg?! Köpte två från H&M precis innan vi åkte men fick bara med mig den här svarta tyvärr.

 

Hotellets restaurang låg våningen ovanför poolområdet och vi åt där en gång om dagen faktiskt. Vi blev så positivt överraskade första dagen, det hade vi inte väntat oss utan hade tänkt att testa fler ställen utanför hotellområdet.

 
 

Pizzorna vi åt till lunch den här dagen var inte lika goda som burgarna dagen innan men ändå klart godkända. Utsikten från hotellet över hamnen gjorde det mesta alldeles magiskt!

 

 
 


Kommentarer


  1. A 23 augusti, 2018 on 15:37 Svara

    Härligt att ni kom er iväg och fick en fin resa! Kom själv hem från Rhodos i lördags. Älskar att resa, värme och allt! På tal om sarong- älskar det och använder alltid på dagen på utlandet. Bästa ”plagget”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna