VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ROOM WITH A VIEW

Godmorgon från Palma! Igår kom vi fram till hotellet vid 16 och kände direkt JACKPOT när vi kom in i vårt rum. Eller ut på balkongen rättare sagt ?? Vilken utsikt vi har! Eftersom vi var döhungriga gick vi ner till poolbaren för att äta och blev positivt överraskade även där?? Grymma burgare!

 
 

 
 

 

Därefter tog vi ett dopp i poolen innan en promenad för att leta upp en supermarket = svårt i Palma en söndag. Men vi lyckades efter att ha frågat ett gäng med ungdomskillar i Portopi haha. Vi ville bunkra upp inför spelkväll på balkongen nämligen, yatzy och kortlek är medpackat.

 
 

 

Men först satt vi i poolbaren och drack några glas och pratade om livet. Första dagen här får lätt högsta betyg. Även om vi till stor del var på resande fot så blir den biten också ett äventyr för två småbarnsföräldrar som njuter av att bara ha ostörd tid för varandra. Fick uppdateringar om minisarna lite då och då och de hade också en toppendag. Idun ringde på eftermiddagen när vi precis kommit fram, hon ville prata med mig! Åhh vad hjärtat svämmade över av kärlek då. Nu vaknar Mange här vid min sida (aktivt val att surfa runt lite för att få ligga och dra mig lite och sen kanske slumra vid poolen istället) så dags att fånga dagen här på ett soligt Mallis. Poolen och middag i stan är planen.

 
 


Kommentarer


 1. Anna 20 augusti, 2018 on 13:58 Svara

  Härligt det ser ut! Vad kommer ditt linne och kjol ifrån? Superfint!

  • Evelina 20 augusti, 2018 on 14:19 Svara

   Kjol Kappahl och linne från odd Molly ? kram!

 2. Lisa 20 augusti, 2018 on 22:00 Svara

  Må ert bästa nu och rå om varandra!

  Kram
  Nouw.com/noos

 3. Victoria Estelle 22 augusti, 2018 on 18:58 Svara

  Ha det toppen på Mallis! 🙂 <3 Stor kram!

 4. C 24 augusti, 2018 on 14:55 Svara

  Hej.

  Vilket hotell bodde ni?
  Var rekommenderar ni att man ska bo för att ha ”nära till allt”?
  Ska dit också på en weekend med min man men har inte bokat hotell än 🙂

  • Evelina 24 augusti, 2018 on 17:24 Svara

   Vi bodde på Catalonia Majorica och kan verkligen rekommendera det! Ca 2 km in till Palma centrum men bussen går precis nedanför hotellet så man är snabbt inne i smeten. Och samma busslinje åt andra hållet går mot underbara stränder, ca 2 km bort finns Cala Major där vi var en dag. Vi gick dit och hem och hem från stan, men det är ändå skönt att veta att möjlighet till snabb och smidig transport finns tillgänglig. Känns som att detta hotellet uppfyller kriterier av nära till allt ???
   Hoppas ni får en härlig tripp! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna