VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STATUS MAMMIGT VÄRRE

Ledig torsdag som inte riktigt varit så harmonisk som jag planerade hehe. Vet inte om barnen är trötta efter intensiva dagar på förskolan? Ja alltså de har ju ”bara” gått två dagar 07.30-15, men för dom som fortfarande är hemma som standard blir det ju förstås en omställning.

 

Vi har varit på vift i några timmar och det var helglada barn, men jag märker att de har ett stort behov av att mysa hemma i soffan så då gör vi såklart det resten av dagen. Nu är det några få dagar innan fyra dagar hos farmor och farfar väntar, så jag tror att vi får tänka på att ha ännu mer hemmamys än vanligt, så att vi kan tanka närhet till max. Jag vet inte varför men båda är helt otroligt mammiga just nu. De är mammiga annars också, men jag vet inte… Nu är det som att de inte kan få nog av mig eller något. Härligt tycker jag, men rätt jobbigt när jag faktiskt ”måste” iväg. Som vid konserten för någon vecka sen, då hade de suttit och gråtit efter mamma i en halvtimme efter jag gått?! Riktigt så mammigt har det inte varit tidigare (jo nyfödd Idun kanske hahah).

 
 

Ännu mer påfyllning inför hösten blev det idag!

 

Älskar att ha tre klädhögar att stapla i. Tänk att jag blev trebarnsmamma? Jag hade nog känt mig lite halvnöjd med två barn, som om något saknades, men med Aston känner jag mig helnöjd. Även om jag nog faktiskt skulle kunna tänka mig en sladdis och fyra högar också men som sagt, helnöjd med tre små troll 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna