VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Neutral

SOMMARTVÄTT

Inlägget är i samarbete med Neutral


Den här sommaren har det mesta i vårt hem fått ta en paus. Vi har knappt inte städat någonting (alltså på riktigt haha), det har handlat mer om att dammsuga någon gång när man väl är inne en kväll, eller plocka undan leksaker på förstås för att inte riskera att snubbla. Men att tvätta har vi gjort som vanligt, inte minst badkläder och badhanddukar!


IMG_9356

Det känns extra härligt att använda Neutral som är parfymfria och snälla mot huden, utan att inkräkta på renlighetseffekten eller slita på tygerna.


Neutral är särskilt utvecklad för känslig hy, men jag tänker att alla väl vill ha tvättmedel som är både snälla och effektiva? Det känns bra att göra det valet med småbarn i huset framför allt.


IMG_9274 IMG_9276 IMG_9312

Den stora favoriten är fortfarande tvättkapslarna. Så otroligt smidiga att snabbt lägga in i tvättmaskinen tillsammans med tvätten, utan att behöva tänka minsta lilla på rätt dosering.


IMG_9305 IMG_9306

Fler som håller med om att kapslarna är ”the thing” haha. De brukar turas om att hjälpa mig att lägga in en kapsel när det är dags för tvättmaskinen att göra sitt jobb 🙂


IMG_9319  IMG_9350

Tvätta. Ett måste som ska underlättas så gott det kan för att få tid över till annat! Då är det en självklarhet att välja Neutral som gör tvätten ren och fin, men som alltså även är bra för din och din familjs hud på samma gång .
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna