VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET VAR VISST INTE HÖSTEN…

Det var så kyligt igår när jag gick ut för en promenad att jag behövde både långärmad och en hoodie. Och vi har fått stänga fönsterna helt efter en sommar med så mycket öppet som möjligt. Ha långbyxor och långärmat på igen efter en sommar med kjol, shorts och linnen. Och innan sängdags fick jag duscha varmt efter en sommar i ljummet alternativt kallt vatten. Jag pratade med Mange om att hösten nog är här! Men så läste jag en text nu på morgonen att det bara är vanlig svensk sommar igen och påmindes om att hela förra sommaren ju var som de senaste dagarna… ??‍♀️?

Träffade på en solros på kvällsrundan. Så vacker där den stod i sin ensamhet. Brukar de växa en och en så? Solrosor får mig att tänka på en smått annorlunda dejt jag hade sommaren 2013 innan jag träffade Mange. Blev upphämtad av mannen för att följa med honom på frukost på stan med efterföljande husvisning (vi hade haft kontakt ett bra tag innan och tyckte båda att det var en kul dejt om han skulle köpa det huset och om det skulle bli vi) och efter visningen bestämde vi spontant att han skulle hämta upp mig senare för middag. När han kom för att hämta mig på kvällen hade han med sig en bukett med solrosor! Jättegullig man men mitt motto vad gällde dejting hade då ändrats till att inte gå på en andra dejt om det inte kändes perfekt. Att träffa honom två gånger på en dag blev lite av ett mellanting av en och två dejter för mig haha, egentligen var det kanske på sätt och vis två olika träffar. Men sen blev det inga fler dejter och han köpte inte huset. Och sen kom Mange…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna