VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIRROR, MIRROR ON THE WALL

Äntligen är spegeln i gymmet uppe på väggen! Vi måttbeställde en spegel för vårt ändamål från min ex-extrapappa och ex-extrabror (haha kan man säga så?!) som har eget glasmästeri i Värnamo, och sedan har Mange snickrat ihop lister att fästa spegeln i väggen med (spegeln vilar i spår i listerna). Och målat dom vita. När jag var med Becca & Anton på deras förlossning målade även Mange elementet i gymmet, ni kanske minns att jag funderade på om jag skulle orka göra det. Kärlek på den!

 

 

Fortfarande sterilt och tråkigt utseende där inne men jag har inte hunnit ta tag i den biten ännu, med planscher eller liknande. Något vill jag ha på väggen bakom i alla fall, som kan ge både motivation och en trivselkänsla. Sakta, sakta går det framåt även här i radhuset alltså men stugan har förtur ett tag till. Den stora boxsäcken som hänger mitt i ska INTE hänga så för alltid t.ex. Mange har en plan om att sätta den i någon skena så att den kan skjutas in mot väggen när den inte används. Mycket av det han gör är egendesign så han går ofta och klurar ett tag innan han skapar 😉

 

Som ni ser blev det alltså ett gympass ikväll när barnen somnat. Noll motivation vändes till massa extra kraft! Jag är en sucker för bra musik när jag tränar, då kan jag få energi från ingenstans.

 

Kram/E

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna