VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN HAND I DIN


 

Denna sommaren. Den ska jag minnas tillbaka lite extra på. För att jag har fått så himla mycket tid att hålla bland annat den där ?? lille handen i min. Det har jag haft alla somrarna sedan de kom, men ju äldre de blir desto mindre blir det. Inte bara för att jag inte kommer vara föräldraledig för alltid, men för att de blir stora så fort. Det är denna sommaren jag för första sommaren på många år inte har känt mig som en bebismamma längre. 2015-2017 hade jag äran att få göra det, och vara det. Nu är mina bebisar 2 och 3 år. Förra sommaren lärde sig Aston att gå! Året innan dess Idun. Det går fort tills de är lika stora som Elion (jamen det gör ju det ?), men jag ska krama ur så mycket jag kan av tiden fram tills de inte längre vill hålla min hand. Och även då ska jag fortsätta gå bredvid och vara beredd på att hålla deras hand om de vill eller de behöver att jag gör det.

 

Idag lämnade vi Elion för lite pappatid innan vi åkte runt och uträttade några ärenden inför Palma. Sen köpte vi med fika ut till stugan och hälsade på Mange. På kvällen efter fotbollsträning kom Elion hem igen och jag tog en kvällspromenad innan glass och film. Imorgon ska jag och mina tre små älsklingar ha ännu en mysig, ledig dag tillsammans. Längtar redan! Ja för även om jag ibland tappar tålamodet när de retas och bråkar med varandra så saknar jag dom så fort de inte är med mig eller sover. Saknar deras härliga prat och mjuka kramar… Japp, börjar nog bli lite nervös inför fyra dagar ifrån minisarna haha!

 
 


Kommentarer


 1. Annika 13 augusti, 2018 on 08:44 Svara

  Oj vilken fintröja 🙂 vart är den köpt?
  ha en fin måndag
  / annika

  • Evelina 13 augusti, 2018 on 11:09 Svara

   Den är flera år gammal tyvärr men från H&M. Tror jag köpte den när jag var gravid med Idun haha.
   Kram!

 2. Elina 13 augusti, 2018 on 09:20 Svara

  Jag var tre dagar utan min familj tidigare i somras pga jobbkonferens i annat land. Min yngsta är 1,5 och jag hade aldrig sovit borta från henne tidigare (inte heller från treåringen nu när jag tänker efter). Och det gick faktiskt bra, både på hemmaplan men även för mig. Det kanske själviska knepet som jag tänkte ge är att ha fullt upp! Jag hade verkligen fullt upp heeela tiden och hann inte sakna någon! Så se bara till att ha ett späckat schema. ? Kanske är lite svårare när man åker iväg för att ha semester, men borde gå om man planerar in lite lugna aktiviteter? Och de små är ju så hemtama med sin farmor och farfar så de kommer nog ha det bra utan er. ☺️ Plus att FaceTime är fantastiskt!

  • Evelina 13 augusti, 2018 on 11:08 Svara

   Bra tips, tack! 🙂 Ja Facetime är ju helt amazing uppfinning haha! Dock kan jag tänka mig att om de får se oss kanske de börjar sakna oss? I alla fall Aston… Vi får ta det som det kommer helt enkelt. Kram!

   • Elina 13 augusti, 2018 on 12:43 Svara

    Jag funderade på samma vad gällde FaceTime och hur de yngsta skulle reagera. Men vi bestämde oss för att testa en gång och om det inte skulle gå bra så skulle vi hoppa över FaceTime resterande dagar. Men det gick jättebra! De yngsta verkade bara vara lite förvånade över att jag var på en skärm! ☺️

    • Evelina 13 augusti, 2018 on 22:14 Svara

     Kanske testar då ?☺️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna