VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SMASKIGA PIZZABULLAR

Minns ni hur det var snöig vinter som blev till sommar direkt? I alla fall hade vi det så. Idag känns det som att vi har gått från högsommar till höst, utan den där ljuvliga sensommaren före. Och jag som som sagt i princip alltid fryser, saknar redan värmen haha. Insåg när jag öppnade garderoben att jag inte alls är förberedd för höst eftersom jag visst till största del bara har t-shirts eller tjockade stickade tröjor. Jag behöver mellantinget alltså, tunna men långärmade tröjor. Kanske något att leta efter i Palma om vi skulle lägga lite tid på shopping 🙂

 

 

Pizzabullarna jag och minisarna gjorde igår fick full pott i betyg av hela familjen! Perfekta att ha med till stranden, på picknick eller ha redo i frysen för äventyr.

 

Vi använde oss av ICA:s recept men tillsatte extra skinka (ca 250 gram istället för 200), extra ketchup och extra ost (hade nog mer 4-5 dl istället för 3). Fyllningen är grejen, det ska ju smaka mer av innehållet än av pizzadegen. Även om Idun igår i och för sig bara ville ha deg och skinka när vi åt haha… Vi hade bara några få muffinsformar hemma, och resterande satte jag direkt på bakplåtspappret. Faktiskt så blev de bättre så nästa gång hoppar vi nog över formarna helt (även om det blir en kul detalj så kanske till speciella tillfällen som kalas bara). Mer miljösmart också 😉

 


Kommentarer


  1. Lisa 12 augusti, 2018 on 14:43 Svara

    Så gott med pizzabullar. Räddar vardagskvällar när man är för trött för att laga mat efter jobbet ??

    Kram!
    http://www.nouw.com/noos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna