VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UT PÅ TUR

Sent igår kväll bestämde vi oss för en familjedag deluxe idag, de har blivit alldeles för få den här sommaren så vi måste helt klart bättra oss på den punkten framöver. En liten tripp ut i skogen med packad matsäck vid lunchtid och några timmar frisk luft innan regnet kom var den bästa aktiviteten på länge! Jag älskar skogen. Skulle vilja bo vid en skog, gärna med hagar runtomkring och närhet till hästar. Det ger mig ett inre lugn, en känsla av harmoni.

 

img_5663.jpg

Vi tog ingen vagn med och minisarna var såå duktiga på att gå själva. En kilometer grusväg till en skidbacke som vi gick upp och nedför efter picknick, och sen tillbaka till bilen. Aston fick jag bära en stund på slutet, men det var bara mysigt.

 

 


 

Vi var tvungna att googla efteråt för att se hur lång backen är, så nu vet vi att den är 400 m. Det är en vanligt träningsplats för löpning och vi sa att vi nog får testa det vi med. Det syns inte här, men den är rätt brant (eller är 80 meter fallhöjd mycket?) så att de små gick själva ner och upp tycker i alla fall jag är riktigt bra jobbat.

 

 


 

Och jag bara älskar att det inte alls behöver vara större än så här. Det är liksom spännande att kolla på en nyckelpiga i backen, eller en skalbagge på grusvägen. En aktivitet behöver inte kosta massa pengar!

 
 

img_5666.jpg

Mitt gäng ♡

 

Note-to-self – FLER TURER TILL SKOGEN!

 


Kommentarer


 1. Lisa 11 augusti, 2018 on 23:03 Svara

  Mysigt! Aktiviteter som dessa är min absoluta favorit 🙂 keep it simple!

  Kram!
  http://www.nouw.com/noos

  • Evelina 11 augusti, 2018 on 23:23 Svara

   Verkligen!! ?????

 2. Suzanne 12 augusti, 2018 on 11:11 Svara

  Naturen är bäst!
  Vi söker oss ofta till naturen för familjeaktiviteter! Ger ett inre lugn tycker jag.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna