VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CENTER OF ATTENTION

Fredagsmyset blev extra mysigt när vi fick besök av lilla kusinen! Och hans fina föräldrar förstås, men det blir ju liksom Leon som blir center of attention. Dryga tre veckor och söt så man smäller av!

 

Tacos serveras ofta hos oss på fredagarna, som hos många andra väl!? 😉

 

 

 

 

Gullisar

 

 

 

 

Som sagt, center of attention. Iduns ögon glittrade extra mycket varje sekund som Leon var här. Hon ville hålla, klappa och underhålla honom med att hålla leksaker framför honom. Nu har han börjat fokusera på det han ser och är mer ”med”. Så coolt att se ännu en gång hur fort det går!

 

Det var intressant att se barnens olika reaktioner på kusinen. Idun och Aston har träffat Leon en gång tidigare men för Elion var det första mötet (eftersom han var i Norrland sist). Idun är en tjej som typ alltid leker med dockor eller gosedjur, är väldigt omtänksam och omhändertagande mot allt och alla. Så när det kommer en bebis blir hon helt fascinerad och man ser hur hon lyser upp att få ta hand om en riktig ”docka”. Aston däremot blev såhåå svartsjuk när jag höll Leon haha, han är verkligen lillebror och det var tydligt att han vill fortsätta vara minst. Elions reaktion tyckte jag var väldigt mysig, han sa ”jag kommer ihåg lukten, han luktar som Aston och Idun gjorde när de var bebisar”, och snosade på Leons lilla huvud. Så började vi prata om den berömda bebisdoften och han sa att han tycker om bebisdoft, att det borde finnas en bebistvål (tvål med bebisdoft). Mange sa att Aston nog inte skulle vilja ha småsyskon med tanke på hans reaktion men då utbrast Elion ”det vill jag!” 🙂

 

 

 

 

Sötnosar. Idun är väldigt varm av sig och efter att ha hållit honom en stund sa hon ”ta honom, jag är varm”. Bra att hon inser sina begränsningar för hon kan på riktigt börja må dåligt när hon blir varm.

 

 

 

 

Så då passade jag såklart på att rädda henne hehe. Eller jag höll honom vid matbordet en snabbis så att mamma Becca skulle få äta också. Efter en liten stund somnade han på mitt bröst och det där är ju bara för mysigt, att ha en helt avslappnad liten nyföding i sin famn. De gör ju så mysiga ljud och rörelser.

 

Idag väntar utflykt med pizzabullar som är in the making!

 

 
 


Kommentarer


 1. JUNITJEJ 11 augusti, 2018 on 20:50 Svara

  Så sött!!!

 2. Anonym 12 augusti, 2018 on 19:34 Svara

  Tydligen finns det ett tvättmedel som ska lukta just bebisdoft, hehe. Undrar hur de ens lyckats med att få in den doften i ett tvättmedel liksom?! https://dreft.com/en-us/baby-101/preparing-for-baby/bring-back-that-new-baby-smell

  Men ja bebisdoft är underbart och även deras underbart lena hud!

  • Evelina 12 augusti, 2018 on 19:37 Svara

   Hahah wow! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna