VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FÖRSMAK AV HÖSTEN

Godmorgon! Idag väntar min andra jobbdag för veckan men därefter väntar något jag har längtat efter i exakt tre veckor. Elion kommer hem!! Han åkte norrut en tisdag för tre veckor sen och nu är de snart i småland igen. De har bilat upp och ner och har sovit på hotell som mellanlandning. Vilket sommarlov han har fått, tack vare farmor och farfar och deras båt. Nu väntar nästan två veckors sommarlov till och då ska vi försöka hitta på roliga små utflykter på hemmaplan. Sen tror jag att han har längtat efter alla sina kompisar också, de har i alla fall saknat honom och varit här och knackat på flera gånger. Jag tror att de rullar in på vår gata i anslutning till när jag slutar, och Mange sa att han ska göra lasagne till middag – Elions favorit bland Manges paradrätter (de är ganska många).

 

Såhär kommer nog min look se ut i höst, slimmade jeans, någon blus/top/tischa och en mysig kofta. Som oftast på höstarna i och för sig haha… Måste bara köpa nya jeans och den där koftan!

 

När jag cyklade till jobbet igår var det bara lite mer än 10 grader så jag hade jeans och en tunn, långärmad stickad tröja. Minns inte när jag hade jeans senast. På hela sommaren har det nog hänt två gånger, och med sommaren menar jag från juni tills nu. Känns konstigt att börja tänka jeans när kjol och klänning har blivit vardagen. Jag brukar ju annars frysa även på somrarna och ha jeans änven då… Men idag och imorgon väntar två varma dagar igen ser det ut som, så kjolen är på igen 🙂

 


Kommentarer


 1. Sanna 7 augusti, 2018 on 14:05 Svara

  Åh var finns den fina koftan? ?

  • Evelina 7 augusti, 2018 on 22:24 Svara

   Oj skrev jag inte det hah?! Lindex! Kram ?

 2. Therese 7 augusti, 2018 on 23:22 Svara

  Hej! Jag kan verkligen tipsa om en kofta från vila för typ 300 kr. Så snygg! Kolla in mandeldesign bland annat. De har mycket kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna