VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOLBRILLSPÅFYLLNING

IMG_9372

När man hittat en solbrillsmodell man ÄLSKAR !!


Paret längst upp är samma som jag har haft sedan förra året och när jag såg att de fanns kvar i butik (har sålts även denna sommar men är slut på nätet) var jag tvungen att köpa ett par till. Mina andra är repiga, alltså jätterepiga, men har använts troget varje dag. Och sen kunde jag förstås inte låta bli att köpa likadana men i andra färger eftersom jag trivs så bra med modellen. Två av dom på rea dessutom. Paret längst fram var också på rea, riktigt grymma för 30 (!) kronor.


Lite mer redo för Palma nu 🙂
IMG_9375

Köpte även tishan på H&M. Ja även solglasögonen är därifrån.


Svettigt med prommis men hur härligt som helst ändå. Bra också när det är tre km dit och sen en paus innan promenaden hem. Vi åt lunch och lekte på leklandet också. Och köpte fredagsgodis!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna