VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S T I F T E L S E N

Musik är för mig som för många andra en form av terapi. När jag flyttade hemifrån och var allmänt vilsen pga. hemförhållanden som varit lyssnade jag mycket på Takida. När Stiftelsen bildades var det självklart att lyssna på dom (Robbans röst I love!!) och nu lyssnar jag mer på dom framför för Takida (Robbans röst på svenska är ännu bättre tycker jag). Men precis som Takida hjälpte mig genom en tuff period har Stiftelsen också gjort det. Jag lyssnade nämligen väldigt mycket på dom hösten 2012 när jag och Fredrik delade på oss. Det var den absolut jobbigaste tiden i mitt liv, sorgen och smärtan över det som inte höll gjorde så fruktansvärt ont. Jag tror inte jag skrev så mycket om mina känslor den perioden och jag tänker såklart inte börja med det nu, men det jag ville komma till var att jag har haft svårt att lyssna på vissa låtar med Stiftelsen sedan dess just för att jag har förknippat de låtarna med de känslorna. Igår kände jag att tiden har gjort sitt för att jag ska kunna uppskatta de låtarna igen utan att få en klump i magen.


Sen jag flyttade hit för 6,5 år sen har jag sett Stiftelsen tre gånger, och Takida två, här i stan. Takida ytterligare en gång i annan stad. Igår var den tredje spelningen med Stiftelsen, jag och Petra har sett dom tillsammans förr. Igår var även Karin med. Roligt när två av mina närmsta vänner som inte träffats förr, nu fick träffas 🙂Kvällens outfit blev mörk och med sköna skor eftersom vi gick dit och hem

 

 

img_5114

Invigning av ett par nya solglasögon – check!

 

Vi kom dit ungefär två timmar innan spelningen började. Satt på en picknickfilt och drack lite vin, pratade om allt och inget och bara hade det härligt. Sommarkvällar mot slutet av sommaren är nog mina favoriter. Lite friskare luft och det blir mörkt framåt kvällen. När jag tänker efter gillar jag det nog lite extra bara för att jag och Mange började dejta på sensommaren tror jag haha… Men förändringarna som ligger i luften när hösten närmar sig har jag alltid tyckt är magisk. Det är ju våren också, men vid hösten har man en hel sommar med i bagaget och det brukar vara en tid då man samlat energi och minnen i mängder. Denna sommaren inget undantag.

 

Gulligt att det nygifta paret på scen lyste av lycka ♡

 

 

 

 

Två av de bästa jag vet!

 


Kommentarer


  1. AnsoAnna 5 augusti, 2018 on 01:58 Svara

    Snygg outfit! Är det linne och kjol eller en klänning?

    • Evelina 6 augusti, 2018 on 06:37 Svara

      ☺️? Det är linne och kjol! Linne från Lindex nu och kjolen är från förra sommaren ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna