VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA EFTER JOBBET

En trött men glad mamma som får komma hem till två små mysisar efter jobb!


Mange åkte direkt ut till stugan så vi bytte i stort sett bara av varandra, sen lagade jag mat till oss tre som var kvar och resten av tiden fram till sängdags var bara soffmys. Det behövde dom efter två dagar på förskolan, det blir ju intensivt när de varit lediga så länge. Jag hade en pocket lite halvt i handen och läste lite smått emellanåt när jag inte hade fullt upp med att klia ryggar eller hålla hand.


Är väldigt glad med min jobbdag. Eftersom jag är ganska ny på jobbet finns det mycket jag inte har gjort ännu. Och varje gång jag får göra något nytt känns det spännande och roligt. Idag har jag skrivit mitt första förslag till beslut som jag skickade hem till familjen tillsammans med beslutsunderlaget och jag har även bokat in mitt första enskilda samtal med en klient. Som jag ska hålla i själv alltså, har ju varit med på flera möten tillsammans med kollegor. Eftersom arbetet på ett eller annat sätt rör människors liv får man av förklarliga skäl inte göra större grejer ensam i början.


Nu ska jag strax fortsätta soffmyset på egen hand, ska bara skriva ett samarbete först.


Puss & KramKommentarer


 1. A 2 augusti, 2018 on 12:15 Svara

  Alltså du är bara så himla fin, var min spontana tanke när jag såg denna bild. Sen verkar du ju ha en lika fin insida, ännu bättre! Ha det bra på jobbet?
  Har förresten preciiiis börjat dejta en kille som är socionom (jobbar som kurator). Galet intressant att höra om det jobbet för mig som är ssk. Tror absolut att du valt rätt!

  • Evelina 2 augusti, 2018 on 22:36 Svara

   Men gulle gulle du!!! ❤️❤️❤️

 2. Malin 2 augusti, 2018 on 13:02 Svara

  Hej! Hör inte till inlägget men har en fråga då ni ju precis bytt efternamn! Vi är såå sugna på att oxå byta och då till min mormors flicknamn. Vad jag får fram så kostar det 1800kr. Är detta per person? Kostar det även att ändra på barnen? Vi är gifta och har två barn. Kram

  • Natalie 2 augusti, 2018 on 18:06 Svara

   Hej! Vi har också precis nyligen bytt namn (gick igenom idag) och du kan skriva med medsökanden på samma blankett och då är det 1800:- för alla alltså inte per person utan för hela ansökan.

  • Evelina 2 augusti, 2018 on 22:35 Svara

   Det är som ovan skriver 1800 per familj ☺️ och skulle du och din man byta först, så får barnen byta kostnadsfritt sen eftersom det är till ert (föräldrars) efternamn ?? inte för att ni har någon anledning att göra så, men ifall ifall ?kram!

 3. Lisa 3 augusti, 2018 on 00:39 Svara

  Hej! Jag har en fråga angående din barndom och valet av ditt yrke…… Tror du att du kan ha en objektiv syn på de situationer du möter även att du själv har varit med om det du har varit med om??? Många behandlingsassistenter har ju själva varit i missbruk och känner på så sätt att dom kan hjälpa andra….. Jag själv som har haft en mamma som varit frånvarande känner dock att jag gärna är ”låtsas” psykolog men att avgöra vad som är rätt och fel i en familj blir lite som att se tillbaka???? Så själv ser jag det inte till en fördel att man själv blivit ”utsatt” hur tänker du kring det? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna