VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VACKRA SOMMAR

Förstå vad konstigt för oss svenskar egentligen, att ha medelhavsvärme en hel sommar? Helt klart rätt sommar att inte boka resa utomlands (mer än en mini getaway för mig och Mange) men nästa sommar ser jag fram emot att upptäcka mer tillsammans med barnen utanför Sveriges gränser. Det slog mig vid två tillfällen tidigare idag att hösten och vintern är närmre än vi tror. Så jag ska fortsätta njuta till fullo av att inte behöva frysa, inte ens på kvällen, och fortsätta bada som aldrig förr om dagarna 🙂


Kommentarer


 1. A 31 juli, 2018 on 23:18 Svara

  Vi har ju extremt varmt i norr oxå. Åker två veckor till Rhodos på lördag, ser fram emot ac?. Iaf, är oxå extremt frusen som du är, fryser verkligen alltid så jag bara älskar denna värme å hoppas den är lagrad i kroppen till vintern??

  • Evelina 1 augusti, 2018 on 21:07 Svara

   Ja följer vädret hos er också eftersom Elion är där. Det brukar vara varmare där uppe men i år tror jag faktiskt att vi vinner här nere 😉
   Hoppas ni får det underbart! Älskade Rhodos när vi var där förra året.
   Kram!

 2. Elina 1 augusti, 2018 on 09:01 Svara

  Jag hoppas att den här värmen och solen gör oss gott i höst, vinter och vintervåren… att vi liksom lättare kan stå ut med mörkret och kylan sen ???

  • Evelina 1 augusti, 2018 on 20:58 Svara

   Vilken härlig tanke att man kan lagra solen och värmen, det hoppas jag på är sanning 🙂

 3. Sandra 1 augusti, 2018 on 09:29 Svara

  Här är det 21 grader och alldeles grått. Har regnat till och från sen i lördags då värmen flög sin kos. Kollat vädret och det är inte några varma fina dagar framöver, typ 18 grader 🙁
  Så här verkar värmen lämnat för denna sommar. Jag är så sugen på en resa utomlands till hösten, men min sambo är lite svårövertalad. Hösten går så mycket lättare om man har en resa inbokad. Får ångest att tänka på hösten och vintern. Vill hoppa tillbaks till skolavslutningen med en gång.

  • Evelina 1 augusti, 2018 on 20:57 Svara

   Åhh det verkar som att värmen ska sjunka något här nu framöver också och det kommer kännas tomt… Att boka höstresa är verkligen det ultimata sättet att förlänga sommaren på! Dessutom är det ju så mkt billigare om man reser i typ september istället för mitt i sommaren 🙂 Hoppas du kan övertala sambon!
   Kram

 4. Inne hos Ina 1 augusti, 2018 on 15:41 Svara

  Haha, i år är första gången som tanken ens har slagit mig att man kanske borde äga en AC för varma dagar? Gillar värmen utomhus men tycker att det är sådär när det är lika varmt inomhus, särskilt när man ska sova, och jag tänker att med små bebisar eller hundvalpar (vad jag nu ska ha först) hade det varit skönt att kunna kyla ner ett rum i alla fall..

  Härligt oavsett 🙂

  • Evelina 1 augusti, 2018 on 20:56 Svara

   Haha igenkänning!! Jag har sagt till Mange mer än en gång att ”detta är inget beslut vi ska ta en sån här sommar, det får vänta tills nästa sommar som förmodligen är regnig eller i alla fall svalare 😉

 5. Lisa 4 augusti, 2018 on 16:55 Svara

  Det har varit som kvalitet på den här långa sommaren! Jag och min familj har planer på att flytta till södra Spanien ett år för att kunna ha denna kvalitet en längre period. Livet är för kort för att vela ?

  Gillar verkligen dig och din blogg ?
  Kram!

  http://www.nouw.com/noos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna