VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SLUT PÅ SEMESTERN

Fyra veckors semester gick fort. Men jag har ytterligare fyra veckors semester kan man ju nästan säga. Jag fortsätter mitt låga tempo som jag har haft sen i början av juni. Jobbar bara två dagar i veckan i några veckor och sen en vecka helt ledig innan höstterminen drar igång. Vi får se om jag kan jobba en dag någon vecka eller kanske halvdag, men å andra sidan tror jag det är bra för minisarna att mjukstarta med förskola också. De har varit helt lediga i fyra veckor men följer mitt låga tempo när Mange jobbar. Båda ska börja på ny avdelningar. Vi tänkte faktiskt gå dit en sväng idag för att lämna extrakläder, några papper och säga hej. Också en mjukstart, inför imorgon 🙂Vi avslutade en härligt avslappnad semester med att äta på det kanske mest barnvänliga stället vi vet – Jensens. Jag rekommenderar er att bli clubmedlemmar för att få nästan lite för bra priser haha. T.ex så åt barnen huvudmeny plus mjukglassbuffé för 25 kr. Det finns en servitör där som är VÄRLDENS bästa! Han är så otroligt uppmärksam och lyhörd, är imponerad över hur serviceminded han är (på riktigt one of a kind) och hade jag vetat hans namn skulle jag skriva det.


Vi cyklade dit och hem, varmt men också en mysig tripp tycker vi alla. Men med tanke på att det var en riktigt het dag var vi helt genomsvett när vi kom hem så vi svirade bara om till badkläder och traskade ner till stranden för några dopp. Där och då lovade vi varandra att inte flytta härifrån om det betyder att vi får längre till stranden haha. Den här sommaren kan man säga att vi verkligen har fått se tjusningen med att ha två ställen som ligger vid svalkande sjöar.


Kramar!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna