VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARENS PROJEKT

img_4925.jpg

En bild från i fredags när framsidans trädäck var så gott som färdigt, jag och minisarna satt och kollade när de sista trallen skruvades fast. Det ska gå runt stugan men detta blir den största delen. Eller ja, nästa del runt hörnet tillsammans med denna blir störst. Det är där sidorna med sjöutsikt som vi såklart vill maxa. Men för att ha trädäck även i vädersträck med skugga har vi valt att bygga även på baksidan av stugan, och runt till ytterdörren.


Mange har kämpat på mer än bra, han har snickrat på även när det varit över 30 grader varmt. Dvs ungefär alla dagar haha. Men han har anpassat sig efter familjen och vi har varit där mycket också så vi har kunnat bada tillsammans lite då och då. Jag är en person som fryser ungefär alltid annars, men den här sommaren har jag inte gjort det av förklarliga skäl. Undrar om jag någonsin kommer att bada så mycket som jag har gjort i sommar?! Och jag som skulle måla stugan… Har ju haft värsta i-landsproblemet att det har varit sol alla dagar, dvs inte fått läge att måla. De sidor som ska målas har nämligen sol på sig större delen av dagen, och måla sent på kvällen funkar ju inte riktigt med små barn.


Har du också badat mycket i år?


 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna