VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS ATT FÖRBEREDA SIG FÖR SKOLSTART!

Inlägget är i samarbete med Jollyroom


Ni minns kanske att jag puffade för Jollyrooms back to school-kampanj förra veckan? Nu är den igång och det är dags att ladda upp inför hösten som kommer! 🙂


IMG_9198IMG_9205

Vi har kampanjstart till ära invigt nya pennfodral


   IMG_9210IMG_9207   IMG_9228IMG_9230IMG_9234

Pennfodralen från Beckmann finns i olika utföranden – ett, två eller tre lager (heter enkel, dubbel och trippel) och då med olika mycket innehåll efter hur många lager det är. Jag tyckte att de med två lager verkade lagom, de innehåller allt från färgpennor till suddigummin till pennvässare till anteckningsblock.


  IMG_9248IMG_9242

Elion har såklart också ett pennfodral som ligger och väntar på honom när han kommer hem från sin Norrlandsresa. Att välja motiv till honom var inte speciellt svårt haha, han andas och lever ju fotboll!


IMG_9225IMG_9222IMG_9220

Det var i och för sig inte svårt att välja Iduns heller, hon älskar allt med prinsessor, älvor, slott etc… Aston hade nog också velat ha fotbollsmotiv men jag kände för enkelhetens skull att det är bäst med tre olika utföranden. Om inte annat så kanske Aston får ärva Elions lagom tills han inte vill ha ett sånt här pennfodral med motiv längre. Det är ju ändå 6,5 år mellan dom så när Aston går i förskoleklass är Elion tonåring (hjälp!!) 😉Kommentarer


  1. Elin 29 juli, 2018 on 13:01 Svara

    Tack för tips! Vilken är bästa lekplatsen och badplatsen i Jönköping?

    • Evelina 29 juli, 2018 on 14:28 Svara

      Stadsparken eller friaredalen är bästa lekparkerna, men stadsparken är helt klart överlägsen. Bästa badplatsen tycker jag är sannabadet eller axamo, men axamo är oftast galet mycket folk ☺️ västersjön är också bra, mer långgrund om jag inte minns fel så bra för små barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna