VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISGOS X 2

Godmorgon! Sitter på mitt kontor och för över bilder från bebismyset igår. Vi träffade faktiskt TVÅ bebisar under dagen. Först var vi hos min lillasyster, Anton och deras Leon (ska visa några bilder från förlossningen när Becca har godkänt bilderna också). Sen var vi bjudna på middag hos våra nästangrannar Johanna och Christian som har Wilgot (mittimellan Idun och Aston i ålder) och Tage (fyra månader). Mange verkade orolig för att jag ska vilja ha en till bebis, men jag måste säga att det var ett otroligt bra preventivmedel att vara med på lillasysters förlossning hahah…

 

IMG_9145IMG_9133
IMG_9129

Men det här är ju helt fantastiskt!

 

Det har varit fantastiskt att följa hela resan med Leon förstås. Från ett MMS i början av november när Becca lite i chock skrev till mig innan hon ens berättat för Anton haha, till att vara en av dem i förlossningsrummet som fick se Leon komma till världen. Och allt däremellan. Jag har fått vara med på ett ultraljud. Känt sparkar utanpå magen. Fotat Becca med magen. Kan liksom inte riktigt hitta ord för tacksamheten jag känner men jag hoppas att Becca och Anton känner det. Det har varit en stor ära och ren glädje att få vara med vid deras sida hela vägen från första början till nu. Och resten av livet.

 

 IMG_9147 IMG_9157IMG_9165IMG_9166IMG_9161

Tänk att för lite drygt en vecka sen var vi fyra världens team! Jag säger som Becca och Anton, det känns overkligt att det var bara en vecka sen. Han är redan en så självklar del i livet, älskade lille Leon.

 


Kommentarer


 1. Josefine 27 juli, 2018 on 15:25 Svara

  Men din hårfärg ??? Herregud så fint, klär dig otroligt bra!!!! Mysigt med bebisgos!

  • Evelina 27 juli, 2018 on 19:13 Svara

   Åh men tack snälla! ☺️??❤️ och jag som tänkte att det blev för mörkt ??

 2. Sofie 27 juli, 2018 on 20:46 Svara

  Vilka fina bilder!!!!

 3. Marie 27 juli, 2018 on 23:06 Svara

  Vilka fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna