VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VÅGA UNNA SIG

Olga Rönnberg är en person som hela tiden växer i mina ögon. T.ex när hon visade en bild på sig själv förra sommaren, med celluliter på benen för att visa att de finns även om man tränar mycket. Eller som igår när hon peppar för att leva med måtta men aldrig förbjuda sig sånt som man tycker om. Så känner jag verkligen – V A R F Ö R utesluta något som ger någon form av tillfredsställelse för att det anses onyttigt. Varför inte bara ta en extra funderare på om du verkligen är sugen eller om det mest är ett intränat beteende. Nyttig och hälsosam mat kan vara lika snabb och smidig som den på andra änden, så i slutändan handlar det om val. Jag väljer att äta mestadels bra mat men äta choklad, godis, glass och pizza om jag är sugen. För mig är det smågodis som är boven i dramat, men jag har de senaste åren tränat på att bara äta om jag verkligen är sugen. Och då köpa några bitar, inte en stor påse. Oftast räcker det ju så.


Kommentarer


 1. A 28 juli, 2018 on 10:29 Svara

  Jag äter nyttigt, men äter pizza och annat skräp ibland. Smågodis har oxå varit en last för mig. Detta tills min nioåring ville sluta med det (han får en peng varje månad för det ist). Då var jag snabb att haka på honom, kan inte fuska ens i smyg för då skulle jag känna mig som en bov?. Känns sååå skönt, för jag har verkligen varit besatt av just smågodis!

  • Evelina 28 juli, 2018 on 12:25 Svara

   Åh vilken bra grej! Heja er! Äta pizza nån gång ibland är helt klart mkt bättre än att äta lösgodis, det är ju bara socker och konstiga tillsatser egentligen ??
   Tror tyvärr inte att Elion skulle nappa på den idén för han är också en gottegris vad gäller smågodis ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna