VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA MELLISEN?

Veckans jobbpass avklarat, fortfarande lika roligt men liiite svårare att ta sig hemifrån när övriga familjen är lediga. Men, jag har det som sagt hur bra som helt på jobbet (känns verkligen superlyxigt att varva det bästa av två världar med lite jobb och mycket hemmatid) och Mange får tid med barnen han också. Eller idag fick båda papporna tid med sina barn. Fredrik lånade Elion en sväng för fotboll och bad och Mange har varit i stugan med de små. På tisdag åker Elion till Norrland för tre veckor, så fram tills dess är han med oss i radhuset till största del. Uff, tre veckor är lång tid när det handlar om att vara utan sitt barn… Tur att lyckan över att Elion har så fin med sina farföräldrar tar överhand 🙂
Jag har bunkrat upp med olika melliskakor på mitt kontor. Att inte behöva ordna något med mat passar mig finfint hehe, bara att öppna förpackningen och äta. Linskakor med dill och gräslök är min nya mellisfavorit. Kom gärna med andra tips på goda och smidiga mellanmål!
/en som älskar att äta
Kommentarer


 1. A 11 juli, 2018 on 20:49 Svara

  Jag har ofta majskskor på jobbet. Men även en påse valnötter å en påse pumpakärnor. Nyttigt å hyfsat mättande! Minitomater har jag oxå, sååå gott?

  • Evelina 11 juli, 2018 on 20:50 Svara

   Oh jag älskar också minitomater! 🙂

 2. Annie 12 juli, 2018 on 06:17 Svara

  Ja men gud Mellis! Vet inte heller vad jag ska äta riktigt men har verkligen känt av nu när jag börjat jobba vilken dipp jag får där vid tre tiden om jag inte får i mig nåt. Detta har märkligt nog kommit sedan jag börjat försöka lära mig äta frukost igen ☺️ Men va sjutton ska man äta? Jag får prova de där kakorna jag med, eller kex låter det som?

  • Evelina 12 juli, 2018 on 08:44 Svara

   Ja testa! Som riskakor men annan sammansättning (mer protein o mindre kolhydrater). Majskakor med ostsmak är en annan favorit ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna