VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRLUST MEN VINST ÄNDÅ

Förlust för Sverige men vi fick en helhärlig kväll med vänner ändå. Grillspett i mängder, lekande barn i timmar och föräldrar som pratade ikapp. När Jocke gick hem för att hämta en sak passade vi på att sätta i ett ljus i kladdkakan och när han kom tillbaka stod vi runt bordet och sjöng Ja må han leva”. Minisarna sov redan då men hade fått smaka på efterrätten innan dess så därför den inte var hel vid ljusutblåsningen… ??


Vinsten för kvällen blev ändå att jag och Mange blev sams igen efter att ha pratat ännu lite mer innan vi släckte ner för natten. Tänk så viktigt det är med kommunikation och att sätta varandra först. Sen tror jag som en del av er skrivit, att det i slutändan kan vara konstruktivt med mindre konflikter ibland för det är då man lär sig hur den andra tänker och fungerar och man kan (förhoppningsvis) utvecklas tillsammans genom att lösa det som skaver. Bli tajtare genom att ta sig igenom svårigheter liksom.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna