VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET GULA VARUHUSET

Igår tog jag och Elion en spontantripp till Ullared och Gekås! Kan ha varit mitt bästa beslut den här sommaren, för jag behövde verkligen en dag hemifrån och även en dag med bara honom. Jag och Mange har en tuff vecka (?) och jag vill både bara lösa det men också inte alls vara nära honom. Svår kombo.


Men, min magkänsla sa åk iväg någonstans med Elion! Han åker snart till Norrland i tre veckor så är det något jag vill prioritera just nu är det extra tid med honom. Att föreslå Ullared var gambling på hög nivå eftersom han aldrig varit där, men han köpte min idé haha. Och han tyckte det var så KUL! Vi hade det hur bra och mysigt som helst. Gick i vår egen takt, turades om att titta på allt vi ville, började med lunch utanför varuhuset innan vi gick in, fikade i varuhuset mitt i, och avslutade sen med middag utanför innan vi satte oss i bilen hemåt. Vi har ungefär 1 timme och 45 minuters bilresa enkel väg, så vi fick även massa tid till att prata och sjunga till favoritlåtar i bilen. Terapi för själen, jag var så glad när vi kom hem igen! Till Ullared vill han åka fler gånger så nu vet jag vem jag alltid måste fråga innan 🙂


Mitt bästa köp – förutom nya iphoneskal och en iphone wallet (samtliga från ideal of sweden) – var lätt en spikkudde för nacken. Hallelujamoment på den! 69 rixdaler om jag minns rätt. Som hittat!


Har sovit som en kratta inatt och alldeles för lite, så nu ska jag försöka passa på att vila medan Mange och barnen är i stugan en sväng. I eftermiddag väntar finbesök med grannar och självklart kommer fotbollen att tittas på.
Kommentarer


 1. Marie 7 juli, 2018 on 11:12 Svara

  Så kan vi också ha emellanåt, går över efter några dagar och sen blir man som nykär ? Hoppas ni får lite samma, att det löser sig inom kort ❤️ Kram

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:31 Svara

   Ja tack nu är vi sams igen ??

 2. Maja 7 juli, 2018 on 12:17 Svara

  Lös det! Vem vill vara osams i semestertider?:)

  • Rose 7 juli, 2018 on 18:47 Svara

   Jag tänker att det är lättare sagt än gjort ibland att bara lösa saker. Det är helt okej att ta sin tid oavsett tid på året, tycker jag 🙂

   • Evelina 8 juli, 2018 on 11:36 Svara

    Så är det ju verkligen! Självklart hade vi hellre önskat en semester helt som vänner ❤️

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:33 Svara

   Ja vem vill det?? Är ju oftast inte så att man väljer när var och hur man blir osams direkt ? alla konflikter är inte bara att lösa, det beror ju på hur sårad någon är och vad som hänt?

 3. Sandra 7 juli, 2018 on 12:43 Svara

  Känner igen mig! Jag och min man har det också lite tufft just nu av olika anledningar. Han tog med sig barnen till stugan över helgen så jag är helt ensam hemma vilket är så välbehövligt!! Har haft semester själv med barnen i 3 veckor och han har jobbar mer än vanligt, han är lokförare så han är borta kvällar och nätter. Hoppas det blir bättre för er. Kram
  Ps, tack för att du delar med dig sv real life, det går ju upp och ner för alla men i sociala medier tror man ofta att det bara är jag/vi som har det kämpigt emellanåt.

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:34 Svara

   Åh hoppas helgen ensam gör susen!! Andningspauser kan vara bra så man kan få tänka klart ? Vi är sams nu, hoppas ni också kramas extra mycket snart igen ?❤️❤️❤️
   Kramar till dig!

 4. Mamman 7 juli, 2018 on 14:16 Svara

  Är inte heller på god fot med min kära make för tillfället ????

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:35 Svara

   Hoppas ni snart är sams! ❤️❤️❤️
   Kram

 5. Jonna 7 juli, 2018 on 14:43 Svara

  Låter som en perfekt dag! Elion har blivit så galet stor, läste din blogg innan han föddes(då var jag typ 15?) och man inser ju hur snabbt tiden går när man ser hur stora alla bloggbarn blivit haha.

  Kram!

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:35 Svara

   Haha ja den gör ju det ?☺️❤️❤️
   Kram!

 6. Lina 7 juli, 2018 on 20:41 Svara

  Samma här! Svackor kommer ju men går över som tur är. Men när jag läser om dig så tänker jag: lös det, det är bara onödigt att vara osams. Och då måste jag såklart tänka samma om mig och min sambo ? så nu tar vi tag i det och pratar ut så vi kan gå vidare och njuta av ledigheten tillsammans istället. Ha en fin helg ❤️

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:37 Svara

   Hahah bra man kan få tankeställare från andra ibland också ? hoppas ni böir vänner snart eller redan är. Vi blev det igår ☺️ detsamma och kram ❤️

 7. Beöla 7 juli, 2018 on 21:14 Svara

  Så fast tänker att man ”måste” vara lite osams ibland också. ? sen kan man förhoppningsvis lämna det bakom sig.
  Kul att bara vara med stora barnet.
  Kram

  • Evelina 8 juli, 2018 on 11:37 Svara

   Ja så tror jag också det är ❤️
   Kram!

 8. Johanna 9 juli, 2018 on 11:25 Svara

  Jag tänker att du å M ofta lever mer isär än ihop, om du förstår hur jag menar. När du kommer hem åker han till stugan. Sen är ni mkt ihop med, men känslan jag får är att han ofta bygger i stugan, ni är där men ni är inte tillsammans. Såklart sliter det. Och när man sen helt plötsligt är tillsammans mer/fler timmar än det normala (dvs ej semester) så är man kanske inte så ”van”. Förstår du?
  Huvudsaken är att ni pratar, man kan inte alltid tycka lika om allt. Lycka till!

  • Evelina 9 juli, 2018 on 20:21 Svara

   Jag förstår hur du menar och det ligger nog en del sanning i det. Vi har ju dock tex de flesta kvällar tillsammans men vi är båda såna som ofta vill vara så effektiva som möjligt och då blir det nog lite för ofta att vi går om varandra kanske ☺️
   Vi har det allra bäst när vi är tillsammans och detta som hände nu var relaterat till egentligen två specifika händelser som bara råkade inträffa precis i början på semestern.
   Tack snälla för omtanke och ögon ”utifrån”. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna