VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU EN DEJT I EN MATAFFÄR

Mitt garderobsfynd kommer från Lindex, köpte den för ett bra tag sen men hittade inget tillfälle att bära den innan det blev höst och vinter. Ljuvlig i sommarvärmen och lite halvfin sådär = går att ha till olika tillfällen beroende på hur man klär upp eller ner. Sånt gillar jag!


Haha vår dejtkväll igår avslutades i en mataffär, precis som förra veckan. Den stora skillnaden för kvällen var väl en 20 grader i värme ungefär, igår kändes det verkligen som att vara vid medelhavet. Vi såg en halvbra actionrulle men det är jag som står för de orden, Mange uppsakttade den desto mer. Jag satt mest och störde mig på personerna bakom, såna där riktigt dryga typer som man mest skulle vilja råka spilla sin dricka över… När vi kom hem hade svärmor vikt all tvätt!! Alltså så gullig. Hon tar dessutom med sig middag till barnen de här kvällarna.


Idag är det svalare igen även om solen skiner. Vi har varit på Citygross igen, för att byta storlek på Elions foppatofflor som inhandlades igår. Tyckte att de vi valde såg så stora ut! Men han har 37 i skostorlek nowadays tydligen 😉Kommentarer


 1. Marie 29 juni, 2018 on 22:26 Svara

  Men, snygging!! ? ?

  • Evelina 30 juni, 2018 on 07:48 Svara

   ???

 2. Jonna 1 juli, 2018 on 14:53 Svara

  Fin klänning! Älskar plagg som går att både klä upp och ner, sparar ju plats i garderoben hehe. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna