VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GERAUD INTERNATIONAL STREET MARKET

Ringar hämtade – check. Lek i lekparken – check. Picknick – check. Internationella matmarknaden – check. Långprommis i över 30 grader – check. Glada barn – check. Härlig dag – check!


img_2909.jpgimg_2907.jpg img_2881.jpg img_2908.jpg

Det var inte speciellt svårt att fastna här, vid fudgens himmelrikesbuffé! Hade velat köpa med massa olika smaker men då vet jag hur det hade slutat – i min mage. Önskar att man hade kunnat köpa små små bitar istället för megastora.


img_2911.jpg

Fudgekoma! Vi köpte såklart några bitar till efterrätt 😉 Barnen valde bubbelgumsfudge och jag tog havssalt och jordgubbsfudge.


img_2910.jpg

Italien – vi ses om 1,5 månad!


När vi kom hem, jag alldeles dygnsur av svett (testa att köra 50 kg barn och vagn 1 mil i värmebölja haha, suuuperträning!) hade vi tänkt byta om till badkläder och gå direkt ner till stranden. Men så såg jag vad klockan var och insåg att svärföräldrarna skulle komma om ca en timme så då kände jag att jag ville prioritera dusch och hårtvätt inför vår dejt. Så Mange som kom hem sekunden efter oss gick ner med barnen istället. Det är inte så ofta jag är hemma själv men det har faktiskt sin charm också. Korta stunder. Jag njuter av ensamheten väldigt mycket en sån här halvtimme, men sen börjar jag sakna alla mina små älsklingar igen.Kommentarer


 1. Sandra 28 juni, 2018 on 16:51 Svara

  Värmebölja hos er och regn och 13 grader här. Tycker det var lyxigt med 22 grader som vi hade häromdagen ☀️ (En dag, sen blev det kallare igen).
  Härlig dag ni hade, och rolig kväll att se fram emot ?
  Så fin din ring blev, förstår du är nöjd ?
  Kram

  • Evelina 29 juni, 2018 on 12:55 Svara

   Vi hade så kallt förra veckan! På midsommarmorgonen var det 6 grader… Hoppas vi får lagom Sverigesommar båda två den här sommaren!
   Kram och tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna