VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JUNI = NYTT

Hänger ni med på att det är sista dagarna på juni? Inte jag riktigt. Det BLEV ju juni nyss?! För mig har juni inneburit massa roligt. Nytt jobb, nytt efternamn, ny förlovningsring. Kul månad minst sagt! Juli lär i och för sig inte bli sämre, med bröllop och förlossning som väntar. Manges lillebrors bröllop och min lillasysters förlossning.


Det är två veckor till BF (exakt idag!!) och jag har intagit ett annat fokus sedan någon dag. Jag är lite som på jour, beredd att hoppa in i bilen när som. Ja jag ska ju förhoppningsvis vara med! Förberett en väska med kamera och laddare (väskan ska fyllas på men det känns inte lika bråttom som kamera). Ska inte dricka en droppe alkohol förrän bebis är ute (inte för att jag dricker speciellt mycket men något glas rött vin då och då tycker jag är godis). Jag sover till och med sämre för att jag är nojig för att missa systers samtal haha. Men vet ju aldrig hur det startar eller hur snabbt det går. Men vad jag hoppas, önskar och håller tummarna för att jag får vara med.


IMG_7743IMG_7783

Världens vackraste lillasyster med världens mest efterlängtade lille L. Snart ses vi!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna