VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAG

Haha det var en trött man i går kväll. Hans diskbråk bråkade och sen däckade han i soffan. Så vid 21 när han vaknade till sa jag att han väl kan gå och lägga sig, så kan jag titta på ”min” serie 🙂


Kände mig inte redo för att sova tidigt, barnen sover så bra på nätterna nu och även om jag blir trött av nya jobbet är det en mental trötthet som ger ett behov av att vara själv och smälta, bearbeta. Jag är väldigt glad över att jag väntade med att börja jobba tills efter termin 5, jag känner mig verkligen redo rent teoretiskt och jag känner att det jag behöver nu är praktisk träning.


Idag ska jag och barnen ta en tur in till centrum. Ladda upp med massa vatten och ta det i ett lugnt tempo. Det ska bli över 30 grader i dag också. Jag vill hämta mina ringar som har förminskats och sen har jag lovat att vi ska köpa plocksallad och sätta oss vid stranden och äta lunch för att sedan leka i någon lekpark. Om det inte är för varmt. Då får vi ta bussen hem och hålla oss inomhus tills det svalnar av framåt kvällen. Fast i kväll ska ju jag och Mange på dejt igen, svärföräldrarna kommer och barnvaktar! Vi ska göra en repris av förra veckans dinner & a movie.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna