VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”OMNYFÖRLOVADE”

Haha ja det är kanske inte speciellt vanligt att förlova sig efter tre år som gifta? Vi förlovade oss året innan vi gifte oss förstås. Det var inget frieri inblandat utan ett gemensamt beslut, 9 månader efter vår första dejt, när vi precis plussat på stickan med Idun. I en störtförälskelse och vilja om att vara vi för alltid. Vi köpte ringarna samma dag, precis när vi fått veta att hon låg i min mage. Det var ju självklart en väldigt speciell tid och något som fördjupade vår kärlek ytterligare. Men ringen ville jag så småningom göra om, eftersom den köptes utan att tänka efter så noga.

 

När vi nu bytte efternamn och gjorde om ringen (vilket blev i samma veva av en ren slump) känns det extra fint att Mange gick ner på knä med ringen i sin hand och frågade om jag vill fortsätta dela mitt liv med honom. Kvällen innan midsommarafton, exakt tre år efter vi sov vår första natt i radhuset. Många minnen bara det. Som blev till ännu fler nu. Det gick så snabbt för oss i början, med allt. Nu har vi landat i det vi tillsammans byggde upp i ett rasande tempo. Och nu har jag fått ett frieri även om det kom 4 år senare haha. Men det kom å andra sidan med förlovningsringen som den kommer att se ut för alltid och det känns fint. Det är egentligen samma ring, men i nytt utförande och i en helt egen design (och 0,3 gram tillsatt guld). Ringen har ändrat sig, precis som vår kärlek. Och precis som vår kärlek har nu ringen också blivit ännu finare. Man kan väl inte välja varandra för många gånger? Det finns något fint i att förnya sina löften tycker jag, eftersom det är ett aktivt beslut om att fortsätta vara tillsammans.

 

prinsessring

img_2851

Nu är ringen P E R F E K T. Vackraste ringen jag någonsin sett.

 

Coolt att det bara behövdes tillföras yttepytte lite guld för den här extreme makovern (förmodligen till de två hjärtanen som är på sidan av fattningen), och att diamanterna jag redan hade räckte precis.

 

 


Kommentarer


 1. Joysan 27 juni, 2018 on 19:24 Svara

  Ååh! Så vackra! Kan du inte visa sidan också! Varken förlovad eller gift men har alltid velat ha ett hjärta på sidan men inte hittat någon inspo till det ?

 2. Sandra Aronsson 27 juni, 2018 on 22:05 Svara

  Alltså fina NI ♥️ Och fantastisk ring!

  • Evelina 28 juni, 2018 on 16:09 Svara

   ♥️ Den är SÅ jag 🙂

 3. Marie 28 juni, 2018 on 08:29 Svara

  Vacker ring och vad fin bilden var. Färgerna var verkligen harmoniska ☺️ Blev lite nyfiken på hjärtana på sidorna, visa gärna ?

  • Evelina 28 juni, 2018 on 16:09 Svara

   Ja kanske får göra det 🙂

 4. A 28 juni, 2018 on 10:08 Svara

  Ljuvlig ring! Och vilken underbar kärlek ni har❤️

  • Evelina 28 juni, 2018 on 16:09 Svara

   ❤️ Den är verkligen fin och jag ska göra allt jag kan för att vårda den ömt!

 5. Sara 28 juni, 2018 on 23:34 Svara

  Härligt!! Blev superfint! Vore kul att se en förebild så mycket som du skrivit om detta 🙂

  • Evelina 29 juni, 2018 on 12:54 Svara

   Ska ordna det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna