VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT JOBBA 20 %

Det har varit mysigaste dagen med mina små idag. Är verkligen SÅ glad att jag bestämde mig för att kombinera föräldraledighet med timanställning. På något vis blir det det bästa av två världar. Jobbet känns mer än toppen och när jag är ledig uppskattar jag den tiden på en helt annan nivå än jag skulle gjort utan de där dagarna med jobb… En god cirkel! Man kanske alltid ska jobba 20 % helt enkelt haha. Man hinner ju med det mesta i livet! Städ och tvätt, träning, umgänge med nära och kära, hemmafix och allt möjligt som är både måsten och nöjen. Nej då, men jag är nu helt säker på att det inte blir heltid för mig med små barn i huset iaf!Vi hade ett mission för dagen – köpa bröllopsskor till Idun och en fin presentbox till bröllopspresenten. Perfekt med långpromenad och småärenden kombinerat.När barnen var nattade behövde Mange jobba en stund till (han jobbar som en tok nu för att kunna gå på semester på fredag) och jag passade på att träna i min ensamhet. Nya spegeln är hemma men ska upp på väggen. Här tänker jag på två saker – att Mange visst ser sin motorcykel som en inredningsdetalj (en killgrej? ?) och att jag kanske ska ta tag i att måla elementet vitt… Eller tre – vad kan man ha på väggen bakom för att göra gymmet lite roligare?Kommentarer


 1. Marie 25 juni, 2018 on 23:09 Svara

  Kanske bilder på personer som inspirerar rent träningsmässigt?

  • Evelina 26 juni, 2018 on 06:36 Svara

   Åh smart! Tack för tips ???

 2. Erica 26 juni, 2018 on 21:24 Svara

  Peppa de, energigivande bilder som du blir glad av.

 3. Cecilia 26 juni, 2018 on 22:56 Svara

  Jag har faktiskt aldrig jobbat heltid, 85% är det högsta och nu jobbar jag 70%. Får tid och ork över till mitt första barnbarn och pensionen blir väl låg men då får man anpassa sig efter det ?

 4. Neval 27 juni, 2018 on 07:09 Svara

  Bilder och quotes på/från personer som inspirerar er. Väggdekor i form av text etc. ?

 5. Amanda 1 juli, 2018 on 11:55 Svara

  Någon färgglad tokig tapet? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna