VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄLSKAR ATT HAN LÅTER MIG SOVA

Har man världens bästa man när man frågar om han vill ha sovmorgon och han svarar att det beror på när de små vaknar, vaknar dom vid 07 är det lugnt att han går upp? Han har alltså gått upp tidigt både midsommarafton och igår, så jag tänkte att det minsann min tur att gå upp. Om det är något jag uppskattar i vardagen så är det definitivt att jag som är morgontrött och ofta känner mig trött är den som till största del får sova längst på helgerna. Att han bakar frallor minst en helgmorgon är också väldigt lyxigt… Lyckligt lottad på så många vis! Jag ska försöka tänka på det, att det är ju faktiskt hans sätt att visa kärlek. Jag kan ofta sakna typ överraskningar och blommor, men detta är ju HANS sätt. Jag borde helt enkelt bli bättre på att uppskatta det han gör och inte lägga för mycket fokus på det lilla jag saknar 😉

 

Igår kom värmen tillbaka, den har vi saknat! Jag cyklade med Elion och hans kompis in till stan för att gå på bio (vi såg Lasse-Majas detektivbyrå). När vi kom hem var det middagsdags och det blev bestämt att killarna skulle ha övernattning. Självklart var det VM på TV:n, även om jag tog en promenad i början när de små precis somnat. Missade målet, men Elion filmade reprisen och skickade till mig haha, plus ringde och uppdaterade. Så söt.

 

Uterummet blommar men av någon anledning har vi inte suttit därute? Inte ens på midsommarafton satt vi där, kom vi på dagen efter (igår). Förmodligen för att midsommar var ruggigt kallt, men vi har ju infravärme så det hade ju varit lättfixat. Får ta igen det på semestern!

 
 
 

Vi hängde i trädgården istället. Pappan var häst ett litet tag men större delen hoppades det i studsmattan och mamman och pappan kunde ligga på filten och njuta.

 
 
 
img_2722.jpg

Fint va? Helt klart lätt att missa Sverigematchen för i min mening 😉

 

 
 


Kommentarer


  1. Hanna 25 juni, 2018 on 07:50 Svara

    Vad fint att han låter dig sova och helgfrallor… Mums! Minst lika bra som att få blommor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna