VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTERN ÄR NÄRA…

Första dagen på tredje veckan på mitt nya jobb. Och det känns som att jag varit där såå mycket längre än så. På ett bra sätt! Jag är så himla pepp på att gå sista året på utbildningen nu så att jag kan göra det här enbart. Det är en oslagbar känsla att inte behöva plugga, faktiskt 🙂


Slutade 16, hämtade barnen och 17.30 var middagen i magarna. Svärföräldrarna kom förbi och efter nattning har jag varit ute och promenixat med Karin. Just det, jag har lämnat in mina ringar för förminskning också. Hämtade ut min i dubbel bemärkelse efterlängtade förlovningsring i torsdags men jag märkte rätt snabbt att den var för stor och bara snurrade runt. Så vigselringen behövdes också förminskas, den har egentligen varit lite för stor lite för länge men jag har inte velat göra något eftersom jag varit gravid ”så mycket”. Men nu var det ju faktiskt ett tag sen så på tiden minst sagt.


hmgoepprod

Något annat som var ett tag sen insåg jag när jag såg den här bilden på H&M – PICKNICK!! Nu när sommarvärmen är tillbaka och Mange snart har semester ser jag fram emot mycket sol, bad och strandhäng. Dagsutflykter. Och förmodligen en del byggande i stugan, men det ena utesluter ju inte det andra.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna