VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅRT MIDSOMMARFIRANDE

Hoppas att ni hade en härlig midsommarafton? Det hade vi! Som ofta när det är högtider (midsommar och nyår framför allt) firade vi med Karin & Boris och deras tre små. Våra familjer matchar klockrent tycker jag så det är alltid sådär härligt avslappnat och bra när vi ses.

 

Vi träffades redan vid lunch, hemma hos dom. Där bjöds det på en utsökt midsommarlunch och sommartårta. Min favorit är senapssill och färskpotatis med smör. Mums!

 
 

Därefter hade vi planerat midsommarfirande uppe på berget. Bara det att vi kom preciiiis när dansen runt midsommarstången var över haha. Men bandet fortsatte spela även om det inte var midsommarsånger så jag, Ellie och Idun dansade runt stången ändå en liten stund. Var ett smart drag av mig, för Idun blev så glad över dansen runt midsommarstången hehe. Det lilla kan göra så mycket!

 
 

En annan aktivitet i midsommarfirandet var tipspromenad i sagoskogen. SÅ mysigt! Det var skådespelande av trollfamiljen mellan frågorna där man fick svaren. Det gällde alltså att lyssna noga. Vi gick alla tio i samlad trupp även om de busiga större killarna sprang fram och tillbaka. Idun ser verkligen upp till Ellie så hon var favoriten hela dagen.

 
 

Hos oss bjöds det på en grillbuffé till middag framåt kvällen. Alltså det var så gott! Testade att göra en somrig potatissallad med färskpotatis som jag definitivt ska göra fler gånger. Vi gjorde på tok för mycket mat haha, så nu ska vi faktiskt strax äta lunch på de smarriga resterna 🙂

 
 

Det blev glassbuffé till efterrätt (man kan ju faktiskt göra det enkelt för sig ibland) och resten av kvällen hängde vi alla i vårt vardagsrum. Intressanta samtal, glada barn och goda drinkar.

 

Idag sov våra små till 08 som tur är, även om de kom in tidigt på morgonkvisten och la sig mellan oss. Aston upptill och Idun nedanför honom haha. Tur de inte är så långa ännu! I eftermiddag ska jag, Elion och hans kompis cykla till stan för en bio. Blir mycket bio de här två veckorna! Nästa vecka ska jag och Mange på bio igen, så med vårt besök i onsdags blir det tre besök totalt på två veckor.

 

Puss & Kram

 

 


Kommentarer


  1. Veronica 23 juni, 2018 on 20:12 Svara

    Så god färskpotatisalladen såg ut! Har du något recept?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna