VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPARLÅGA & LÄNGTAN

Jag går på sparlåga just nu. Är så trött! Säkert pga. nytt jobb tänker jag? Men å andra sidan har jag känt mig trött länge. Den där Italienresan om två månader kommer sitta fint 🙂


Något annat jag längtar till är lillasysters förlossning!!! Inte bara för att jag då blir moster igen, utan för att jag ska vara med. Längtar verkligen så jag nästan inte orkar med den längtan haha. Längtar även efter Manges lillebrors bröllop! Bebisar och bröllop är bland det bästa jag vet. Juli blir en fantastisk månad!


Här gifte VI oss, Central Park den 6 september 2015. Har ringat in var Ladies pavilion ligger med ett hjärta, det ligger precis vid The Lake. Manhattan är riktigt häftigt! Längtar även tills vi åker dit igen.


Oh, längtar förstås även till kvällens dejt med min man! Svärisarna ska natta minisarna. Det är över tre månader sen vi hade en dejt utanför hemmet och i min värld är det alldeles för länge!


Puss & KramKommentarer


  1. Helena 20 juni, 2018 on 11:34 Svara

    Fint med minnen men viktigt att leva här och nu….

    • Evelina 20 juni, 2018 on 11:46 Svara

      Såklart ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna