VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OCH IDAG BLIR DET MÖHIPPA…

Söndag och möhippa väntar! Resten av gänget är redan igång men jag ska ansluta lite senare. Mange var hemma från svensexan vid 02 tror jag det var? Jag som hade tänkt träna, kolla serier och sova tidigt kom visst inte i säng förrän efter midnatt. Utan att ha tränat hehe. Den blivande bruden blev ju kvar sent och sen blev det partaj med fyrverkeri och nattklubb på ett område bortanför oss. Ja alltså vi deltog inte haha, men det hördes tyvärr ända in i sovrummet trots öronproppar. Gissar att fyrverkeriet som startade prick 00.00 var startskottet för partyt. Sen har både Idun och Aston varit vakna inatt. Så man kan väl säga att jag inte är så utvilad idag som jag tänkte att jag skulle vara 😉Eftersom pappan var igång och iväg hela dagen igår tog jag över frallbakandet idag. Blev inte alls så bra som hans men helt okej. Svårt att slå ett frallproffs 😉 Vaktelägg fick jag av en på jobbet i fredags, de gillade barnen väldigt mycket! Lagom stora små för små barnhänder.


Hänger inte riktigt med på att det är midsommar nästa helg, men vi har i sista minut styrt upp ett firande med våra kära vänner Karin & Boris. Det har blivit många firanden med dom och alla väldigt lyckade. Våra familjemedlemmar klaffar väldigt bra, inte helt självklart med 10 personer kanske? Det blir lunch hemma hos dom och middag hos oss. Smidigt att avsluta dagen hemma så vi kan natta Idun och Aston i deras sängar i skaplig tid.


Puss & KramKommentarer


  1. Milla 17 juni, 2018 on 14:35 Svara

    Hoppas ni får riktigt kul i dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna