VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SVENSEXA & FOTBOLLSCUP

Idag har det varit jag och minisarna. Inte den enklaste dagen men jag har ändå känt lugnet och kramats extra mycket istället eftersom jag vet att det var det som behövdes. Inte lätt att vara liten ibland! Det är inte alltid enkelt att vara förälder heller för den delen, men just kramar brukar faktiskt lösa mycket.

 

Mange åkte hemifrån tidigt idag för sin lillebrors svensexa, jag hade inte ens gått upp ur sängen när han kom in och pussade hejdå. För mig och minisarna började dagen med fotbollscup. Vi hejade på Elion och det är lika kul varje gång tycker jag, att se honom göra det han brinner för. Det har hänt en del sen han var fyra och sprang fram och tillbaka över planen utan att egentligen ha koll på var bollen var, det viktigaste var att springa och vinka till oss. Åh, han har blivit så stor!

 

Jag orkade bara inte laga mat idag. Heller haha. Vi åt lunch på MAX med Fredrik och Elion efter cupen och till middag köpte jag med sushi idag igen ? Men jag ville verkligen ha det och då tyckte jag att jag förtjänade det helt enkelt, när det var en ganska utmanande dag på vissa sätt. Sen har vi haft den blivande bruden här under kvällen, klänningen är i förvar hos oss och den har provats. Längtar efter att få gå på bröllop igen, lite drygt två veckor kvar nu bara.

 


Kommentarer


  1. Diana 16 juni, 2018 on 22:25 Svara

    vad himla härligt att läsa att han brinner för det. 😀 Hoppas allt går bra och att han fortsätter. 😀 Så bra med sporter

  2. Milla 17 juni, 2018 on 08:08 Svara

    Låter som en mysig lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna