VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SUSHI FÖR ATT FIRA!

Det började med att vi brukade köpa sushi när jag hade skrivit tenta. Och alla som har skrivit tenta och (förhoppningsvis) fått den ur världen vet hur skönt det är att gå ut från tentasalen (sjukt mkt tid och energi går åt i tentaplugget så det är en befrielse efteråt). Sushi har alltså blivit förknippad med en västligt bra och härlig känsla för mig.

 

Hämtmat från två olika ställen idag – sushi var mitt givna val ?

 

Blev impad när Idun lånade mina pinnar och kunde äta med dom?! Hon imponerar iofs på oss väldigt ofta med att kunna saker vi tänker att treåringar inte brukar kunna. Engelska har vi märkt att hon förstår också, när vi brukar försöka prata det i vissa situationer för att hon inte ska förstå haha….

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna