VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXTRAJOBB I EXTRAJOBBET

Fredag och jag ska faktiskt in och jobba någon timme i eftermiddag. Behövdes förstärkning i ett ärende och då erbjöd jag mig. Jag VILL vara med på så mycket det går men samtidigt så vill jag ju vara föräldraledig… Men nån timme på eftermiddagen funkar ju om Mange hinner hem tills dess, så att inte förskolan behövs mer än de två planerade dagarna i veckan nu fram tills det stänger för sommaren.

 

Det är ett rätt gnälligt småfolk här hemma för tillfället. De senaste dagarna. Antar att det hänger ihop med att de går upp så tidigt = blir trötta = gnälliga. Men de kan oftast inte sova på dagarna för då blir det svårare att somna på kvällen… En balansgång det där. Och vad tydligt det blir hur viktigt det är att få sin nattsömn 😉

 

Vi har tagit en lugn hemmamorgon innan vi åkte ut för några ärenden. Byta kolsyrepatroner (jag och Idun är beroende av bubbelvatten så de byts ganska ofta) och köpa sommarpresenter till barnen. Elion fick välja en badmadrass på Rusta, han valde en pizza slice. Minisarna hade jag tänkt såna där hoppdjur men hittade inga så ska kolla vidare. De ifrågasatte inte att jag köpte till bara Elion utan frågade mest om glass så det köpte vi också innan vi åkte hemåt.

 
 

T-shirt H&M, byxor Kappahl, skor Din sko, väska Kappahl, klocka Hexter & Baines

 

Ikväll tror jag allt att vi måste fira tre år som radhusägare och tre dagar med nytt efternamn?! Eftersom vi har funderat på nytt efternamn egentligen sedan vi köpte radhuset och planerade vårt bröllop så känns det som äntligen.

 

 


Kommentarer


  1. Tina 15 juni, 2018 on 13:33 Svara

    Finns på lilla violen i stan! Hoppdjur alltså

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna